Çatlaklar çatlakları ve sarkmayı gizleyen bant

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

30arzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
55
2
kızlar ben tesadüfen bu ürünü buldum adı instant thigh lift...selülitli sarkmış çatlamış deriyi etek altından bantla gererek yapıştırıyoruz... elimizle denediğimizde çatlakları gerdiğimizde daha düzgün olduğunu ve belirsizleştiğini görebiliriz...yanlız bacak ve kol için tasarlanmış ama ben karnım içinde denemeyi düşünüyorum bikini altından olurmu acaba şöle aşagıya doğru çeksek bantlasak sonra taş gibi göbek:KK52:napim ya bikini giyemiyorum mayodan nefret ederim çözüm yolları arıyorum...ayrıca suya karşıda dayanıklıymış karşıdan parlamıyormuş özel günlerde etek giydiğimizdede kullanabiliriz selülitsiz bacaklarımızla o geceyi mutlu geçiririz en azından...:KK1:kızlar napalım artık çatlaklar için denemediğim kalmadı faydası oldu amabeni tatmin etmedi bende çözüm yolları arıyorum en azından dışarı çıktığımızda veya denizde çatlakları dert etmeyelim...sizce nasıl işe yararmı deneyen oldumu ayrıca...ben almayı düşünüyorum..fikrimi sizlerle paylaşmak istedim

kızlar ben tesadüfen bu ürünü buldum adı instant thigh lift...selülitli sarkmış çatlamış deriyi etek altından bantla gererek yapıştırıyoruz... elimizle denediğimizde çatlakları gerdiğimizde daha düzgün olduğunu ve belirsizleştiğini görebiliriz...yanlız bacak ve kol için tasarlanmış ama ben karnım içinde denemeyi düşünüyorum bikini altından olurmu acaba şöle aşagıya doğru çeksek bantlasak sonra taş gibi göbek:KK52:napim ya bikini giyemiyorum mayodan nefret ederim çözüm yolları arıyorum...ayrıca suya karşıda dayanıklıymış karşıdan parlamıyormuş özel günlerde etek giydiğimizdede kullanabiliriz selülitsiz bacaklarımızla o geceyi mutlu geçiririz en azından...:KK1:kızlar napalım artık çatlaklar için denemediğim kalmadı faydası oldu amabeni tatmin etmedi bende çözüm yolları arıyorum en azından dışarı çıktığımızda veya denizde çatlakları dert etmeyelim...sizce nasıl işe yararmı deneyen oldumu ayrıca...ben almayı düşünüyorum..fikrimi sizlerle paylaşmak istedim

Çok iyi yapmışsın canım hemen araştırmaya başlıyorum:)

http://www.youtube.com/watch?v=FDa1lxc_3q8

$Instant-Thigh-Lift-TVP-ITL-.jpg $1.jpg

Bana çok inandırıcı gelmedi

tanıtıldığı kadar kapatıcılığı olduğunu sanmıyorum.yani reklamdaki kadar kapatıcılığı olmayabilir.ama ufak tefek çatlakları ve selülitleri kapatıyorsa bile süper olur.kullanan olursa lütfen yorum yapmayı unutmasın :)

yalnız bu bence sarkma ve selülit için çatlakları daha çok belirginleştirir gibi sanki şeffaf olduğu için!?

yalnız bu bence sarkma ve selülit için çatlakları daha çok belirginleştirir gibi sanki şeffaf olduğu için!?

canım zaten görünen bir yere bantlamıyoruz mesela mini etek giydik etek altından bantlıyoruzderimizi gerdirerek yukarı topluyoruz ben elimle denediğimde gerçekten bacaklarımda selülitler kayboluyo... karnımı gerdiğimde çatlakların görüntüsü baya düzeliyo çatlakların varsa sende elinle dene önce deriyi ger bak düzeliyo gerçekten....yada diyorum normal bantlamı denesek önce :KK52:bana mantıklı gibi geldi...ben daha çok karnım için düşündüm denizde göbeğimin çatlak ve kırışık görüntüsünü düzeltir en azından...ama fiyatıda banta göre pahalı geldi bana arada kampanyalar olmuş şuan yok...kızlar hiç birşey yapmamaktan iyidir nolcak bu çatlaklar diye kara kara düşünmekten sıkıldım zaten en sonunda ameliyat düşünüyorum o zaman tam gericek karnımı doktor:KK52:

merhabalar, çatlaklarınız için kantaron yağını deneyeceğinizi yazmışsınız bir başlıkta. özel msj kutunuz dolmuş sanırım burdan yazıyorum, kullandınız mı acaba gelişmeler nasıl oldu? şimdiden çok teşekkürler:)

uzun süre kullanmayı bıraktım sür sür nereye kadar cnm :KK25:

kızlar bi terlik üretilmiş yaylı bişey acayip bişey selulit terlik diye ama topuk dikeni ve varis içinde tasarlamışlar günde yarım saat giyiyorum balık eti oldu ilk önce ama çok güzel ben herkese tavsiye ederim.neticede istediğim zaman giyiyorum.

X