Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çatlaklardan kurtuluyoruz başlığını görünce bende yeni bir tedavi şekli sandım da sevindim
çeşitli yöntemler var sitede kendine uygun olanı dene belki olur faydası
çatlaklarına sert kese yapmalısın suan dumankaya nın tarifi ile
eveeeeett işte süper çözüümm ::: BEBEK YAĞI arkadaşlar kozmetik kremlerine para vermeyin ben ergenlikte çok çok kiloluydum kollarımda gögsümde ve belimde falan çatlaklar vardı bebek yağı sürerek geçirdim :)
Bende johnsons baby var ama ben duş sonrası nemlendirmek için kullanıyorum tatlım.
Selülitler geçiyor ama çatlak offff. Kahve limonun selülite yosun yağıyla beraber iyi geldiğini biliyorum selülit yok ama çatlak çoooooook
bendede çok var canım herşeyi icat ederler şunada yüzde yüz çözüm bulsalar da geçse selüliti geçiriyomu gerçkkten bebek yagı
istbl_elaa hangi marka bebk yagı bide nasıl uyguladın bendede çok çatlak var ergenlikten hepside
dalinin aleoveralısını kullandım bide cansıns baby yi kullandım 2side iyi. cnm direk koluma belime sürüyordum ve mümkün olduğunca uzun bekletiyordum. 3-4 saat falan birazda çok sürüyordum bol bol :) ama gerçekten 2-3 uygulama sonrasında farkedeceksin azalmayı
Nemlendirmek gerekiyor tabiki iyi gelir ama çatlakları geçirdiğini duymadım hiç tatlım. Bi mucize olsun lütfeennn
sagol canım ya deneyim bi inşallah geçer peki diz kapagında varmıydı arkasında bile bar benim :44:
bende bol miktarda varr evlenmeden böyleyim çoçgum olursa her tarafımda olur heralde evet bi mucize olsun canım