Çatlaklar Catlaklara vedaaaaa

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Evcillik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
68
28
Merhabalar arkadaslar bende catlaklara veda etmek için Kasim 29 da basladim 2.5 mm dermarol kullanmaya karnima ve ayaklarima uygulayip üzerine bio oil yagi surdum hemen emdi hergun sabah aksam olmak uzere bio oili sürüyorum 10 gun sonra tekrar dermarol seansi yapicam bakalim 3 ay bole devam edicem dermarolleri yagi almadan once de uygulamistim yazicam inanmicaksiniz ama catlaklarim daralmaya basladi bio oili 3 ay duzenli kullaninca bakalim neler olucak gelişmeleri siz degerli kk arkadaslarima yazicam insllh

Dermarollerde bio oilde çekmecede öylece duruyor,bir türlü fırsat bulup uygulayamadım uzun zamandır.
2,5 mm dermaroller uygularken kanama v.s oluyor mu sizde?Bende en fazla kızarıyor bastıramıyorum pek.
Bu yüzden de çok etki edeceğini sanmıyorum.Acısına nasıl dayanıyorsunuz birde?

Dermarollerde bio oilde çekmecede öylece duruyor,bir türlü fırsat bulup uygulayamadım uzun zamandır.
2,5 mm dermaroller uygularken kanama v.s oluyor mu sizde?Bende en fazla kızarıyor bastıramıyorum pek.
Bu yüzden de çok etki edeceğini sanmıyorum.Acısına nasıl dayanıyorsunuz birde?
Cok az ilk denememde oldu kanama fakat cok azdi igne ucu kadar kanadı ben bastiriyorum kızarıyor seansi bitirir bitirmez ustune bio oil sürüyorum daraldi benim catlaklarim bayagi birde sıkılaşti uyguladigim yerler deneyin arkadaşım ben farkı görmeye başladım

Merhabalar arkadaslar bende catlaklara veda etmek için Kasim 29 da basladim 2.5 mm dermarol kullanmaya karnima ve ayaklarima uygulayip üzerine bio oil yagi surdum hemen emdi hergun sabah aksam olmak uzere bio oili sürüyorum 10 gun sonra tekrar dermarol seansi yapicam bakalim 3 ay bole devam edicem dermarolleri yagi almadan once de uygulamistim yazicam inanmicaksiniz ama catlaklarim daralmaya basladi bio oili 3 ay duzenli kullaninca bakalim neler olucak gelişmeleri siz degerli kk arkadaslarima yazicam insllh
Canim bende denemeyi dusunuyorum. Kararma kabuklanma oldu mu sende. Birde vucudunun hangi bolgesinde kullandin??

Peki ne durumdasin geciyor mu? Kac seans yaptin
Canm 29 kasimda başladım bir buçuk ay oldu hemen hemen 15 gunde tek seans yaptim hergun ama bio oil kullandim vucud sıkılasti ve çatlaklar daralmaya başladı bakalim şubat 29 a kadar nasıl olcak

X