Çatlaklar Çatlaklara doktor önerisi (Kalça ve baldır bölgesindeki )

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

beyaZar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
205
10
Arkadaşlar merhaba. Bundan 5 yıl önce kalça bölgemde direkt beyaz renkli çatlaklar oluştu fakat kilo alıp vermedim boy uzamasından olabilir. Şuan 19 yaşındayım ve kalça bölgemdeki çatlaklar yayılmaya başladı dizlerime doğru iniyorlar.Bende doktora gittim bi baktı pek ilgilenmedi ve bi krem önerdi.Kullananlar var mı acaba ? PARABENSİZ adında çatlak önleyici ve düzeltici bi kremmiş. 6 ay boyunca düzenli kullanırsan geçerler dedi.

tamam canım ben bi baktım pek bilindik bir şey değil heralde ama gece ve gündüz 6 ay kullan geçer dedi inanmalı mıyız bilemiyorumm:KK70:

Ben kullanmadım henüz kullanan var mı öğrenmek istedim işe yarar mı bilemiyorum hiç

valla ben bu konuda çok ümitsizim şimdiye kadar hiç bu ilaçlardan biriyle kesin çözüme ulaşana rastlamadım.bence en doğrusu önce kiloyu sabitlemek sonra da doğru beslenmek ve spor yapmak sıkılaşınca onların da kaydadeğerliği azalıyor.ilaçlara bel bağlamayalım benim bu konuda danıştığım çoğu doktor hele de beyaz olanlarını gidermenin ameliyat dışında çaresi olmadığını söylüyor.ameliyat yapılabilmesi için de ciddi manada büyük ve derin olması gerekiyor çatlağın.bu arada şunu da ekleyeyim yere paralel olan çalaklar boy uzamasından dikey olanlarsa kilo alıp vermekten oluyor..

Arkadaslar yazın basında bende doktora gittim krem yada ilaç ismi istedim ancak bana kremle ugrasip hayal kirikligina ugramamami, faydası olmadıgını eğer istersem Ekim gibi beni lazere yonlendirebilecegini söyledi.. Ancak ben hamile oldugum icin gidemicem istiyorsanız lazerle catlak tedavisini araştırın.. Kesin çözüm değil tabiki ama kremlere ilaçlara göre görünümü daha iyi bir seviyeye getiriyormuş

Arkadaslar yazın basında bende doktora gittim krem yada ilaç ismi istedim ancak bana kremle ugrasip hayal kirikligina ugramamami, faydası olmadıgını eğer istersem Ekim gibi beni lazere yonlendirebilecegini söyledi.. Ancak ben hamile oldugum icin gidemicem istiyorsanız lazerle catlak tedavisini araştırın.. Kesin çözüm değil tabiki ama kremlere ilaçlara göre görünümü daha iyi bir seviyeye getiriyormuş

Peki çatllakları lazerle tedavi edersek hiç iz kalmıyor mu ? Ayrıca sarı kantaton yağına başlamaya karar verdim forumdan okuduktan sonra.

bende 2 hafta önce doktora gittim kremler geçirmez boşuna uğraşma lazer tedavisi var dedi dermaroller kullansam faydası olur mu dedim doktorda sen kendin yaparsan pek bi sonuç alamazsın biz yapıyoruz ama belli kremler kullanıyoruz dedi, haplarıda sordum gotu kola, c vitamini falan kolajeni artırıyor diye onlarda bi işe yaramaz dedi, genelde doktorlar hep aynı şeyleri söylüyor lazer ya da dermaroller, umarım kısa zamanda bi çaresi bulunur bikiniden vazgeçtim etek, şort, kapri bile giyemiyorum.

X