Çatlaklar çatlaklara bitkisel peeling, aha peeling ya da iontoferez yaptıran var mı

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
kopyala yapıştır yapıom gızlar

Beyaz renkli ve oluşumu uzun zaman öncesine dayanan çatlaklardan kurtulmak için tıbbi uygulamalara ihtiyaç duyulur.

1) Bitkisel peeling:
Bitkilerden oluşan toz halindeki özel bir karışım, özel losyonuyla sulandırılarak çatlakların olduğu bölgeye masaj hareketleriyle uygulanıyor. Uygulama yapıldıktan 1 hafta sonra ciltte soyulma meydana geliyor. Bu şekilde derideki düzey farklılıkları azaltıldığı gibi, bitkilerin özellikleri nedeniyle cildin kan dolaşımı uyarılıyor. Bunun sonucunda da gergin ve canlı bir görünüm ortaya çıkıyor. Bu işlem, çatlaklar çok ileri düzeyde olmadığı takdirde, karın gevşeme ve sarkmalarında da uygulanıyor.

2) AHA peeling:
Glikolik asit kullanılarak yapılan AHA peeling, yeni başlayan dikey çatlakların tedavisinde etkili bir yöntem. Vücut bölgesi önce glikolik asit içeren temizleyicilerle temizleniyor. Arkasından glikolik asidin yüzde 40’tan başlayan konsantrasyondaki solüsyonları uygulanıyor. Seanslar haftada 1 kez yapılıyor ve seans sayısı kişiye göre değişiyor.

3) İontoferez:
Bu yöntemle çatlakların altında eksilen kolajen yapının uyarılması ve doldurulması amaçlanıyor. Bunun için kolajen içeren ampüller cilde sürülüyor. Ardından yaklaşık 5 - 6 dakika kadar galvanik akım veriliyor ve kolajenin cildin alt tabakasına iletilmesi sağlanıyor. Haftada 2 - 3 seans şeklinde uygulanıyor. Ortalama 2,5 - 3 aylık bir tedavi süresi gerektiriyor.

görmedim ama konu daha önce açılmışsa özür dilerm

iontoferez benim ki gibi beyaz ilerlemş çatlaklar içinmiş heralde yaptıran var mı???*

bu yaşta her yerim çatladı diz kapaklarımın arkası en kötüsü kısa giyemiorm

Son düzenleme:
benimde diz kapaklarımın arkalarında var kilo alıp vermekten oldu bende etek giyemiyorum yaa çok sinir bozucu hele bu sabah dahada deli oldum yatarken güneş tam bacaklarıma vurmuş bi baktım daha da beter duruyolar güneşte belli oluyolar aşağılara kadar inmişler deliolucam yaaa sinirden ağladım çok güzel vücudumun yapısı bacaklarımda öyle bu çatlaklar beni deli ediyo eski halini istiyorum ben hamileyken göbeğimde olmadı çatlak yan tafarlarımda oldu ama okadar çok değil bacaklarımda daha çok oldu offf kafayı yiycem biri çıksada artık bi çözüm buldum geçiriyo dese yaaa ama malesef hiç bişey bu lanet çatlakları geçirmiyo cnm senin o dediklerini daha öncede duydum ama nasıl olduklarını bilmiyorum ama yaptıran varsa cvp yazsın bizede yardımcı olsun nasıl kurtulabiliriz bu çatlaklardan yaaa

yok muu kızlar yavvv artık çatlaklarınızı dert etmiyomusun yoksaa

olmasmı arkadaşım en büyükm derdimiz o ama sitede açılmış konular var hemde sonuç elde etmiş arkadaşlar var derimki konuları baştan sona oku özellikle TCA ile açılmış ve dermaroller ile açılmış olanları

biliyorum canım çoğuna baktım sonuç alan var alamayan var iontoferezi merak ettim sadece kesin ççözüm olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…