Çatlaklar Çatlaklar.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

game over

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
56
3
29
Arkadaşlar beraber catlaklara savaş açmaya.ne.dersiniz önerim.iki.ürün revitol çatlak.kremi yada lierac serum...

Ya reklam değil.reklam olsa ikisini kullanmam hem benim ergenlik catlaklarim var kuzu yaşım küçük ne reklamı..

Reklam yaptığımı düşünüyorsanız çok yanildiniz hanımlar. Hayır bu kadar dar görüşlü olmayın ne bileyim marka adının paylasilmaycagini al yada alma dersiniz diye marka adı verdim.. herkes marka verirken iyi hemen reklam yaptı dediniz yahu

Demekki kk adminleri beni anladı zeki insanlarmis ne on yargılı insanlarsiniz
Yeni üye olup marka adı verince önyargılı yaklaştık sen yenisin bilmezsin belki ama buraya reklam yapmak için o kadar kişi üye olup konu açıyor ki

Yeni üye olup marka adı verince önyargılı yaklaştık sen yenisin bilmezsin belki ama buraya reklam yapmak için o kadar kişi üye olup konu açıyor ki
Yahu ben gerçekten ihtiyacım var öğrenciydim param boşa gitmesin deneyip kullandiysaniz yardımcı olun diye sordum hem reklam yapacak olsam neden 2 marka adı vereyim tek marka verir öyle reklam yaparim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…