• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar

hatzone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2007
123
1
116
Bursa
Kızlar ben 13 haftalık hamileyim. Karında oluşan çatlakarı önlemek için kullandığınız bişey var mı? Doktorum bana phytolastil jel önerdi. Bunu kullanan var mı? a.s

Benim de odum kopuyo catlaklardan. Arastirmadigim yer kalmadi. En sonunda kakao ve jojobanın karisim halinde satildigi bir kac krem gordum ama yurt disi oldugu için siparis veremedim. Artik buradan aktardan alıp karistiracagim. İçine 2 damla da lavanta atabiliyormusuz.
Gerci biliyorsunuz kalıtsal olduygu için genetik gercekleri degistirmek imkansiz maalesef. Bu gercekleri degistiremedigim icin de bebeklerime cok gec kavustum.
Hepinize sevgiler

çatlaklara aslında vazelin kreminde çok iyi geldiğini söylüyorlar doğum yapan arkadaşlarım hemde fiyat bakımından çok uygun onun dışında bende jojoba ve badem yağı karışımının iyi geldiğini okumuştum

bende iş arkadaşlarımdan en iyisinin vazelin olduğunu duydum
önemli olan o bölgeyi nemli tutarak elastikiyetini korumak olduğu için
hepsi aynı işlevi görüyormuş
kremlerin çoğu kimyasal olduğu için has zeytinyağını da önerenler oldu
sanırım ben vazelin kullanıcam
genetik olarak anneme baktığımda yatkın olduğumu görebiliyorum
ama hiç olmazsa azaltırım diye düşündüm

Çok güzel bir konuya değinmişsiniz.
Bende bu hafta ne alsam diye düşünüyorum.

Bebe yağı mı alsam vazelin mi acaba?

Yada başka bir çatlak kremimi.

Kızlar badem yağını pek önermiyorum ben.Çünkü saçlara çok iyi geliyor ya kıllanma yapmasın sonra.

Elma yağınada iyi diyorlar,bunu bir araştırsak mı acaba?

Jojoba felan bulamam ben heralde.

Ne kadar erken başlarsak o kadar iyi olur bence.Ne diyorsunuz?

kızlar halamız dr. o söyledi.kakao yağı iii geliomuş.ama ben henüz almadım.sürekli erteliorum.umarım bulurum...

kızlar birçok anneden duymuşsunuzdur.yüzdeki doğum lekeleri kalıo.çillenme yapıo die..
bu lekelerin oluşmasını istemiosanız güneşe çıkarken muhakkak güneş kremi sürün.ben 45 lik bi tane aldım.dışarı sürmeden çıkmıorum.tavsiye ederim...
çatlaklar içinde kakao yağını kullanmanızı tavsiye ediyorum..süprizzzzz:nazar::nazar:

kizlar ben bi liste cikardim,pazartesi gidip bakicam eczaneye..13 haftalik hamileyim henuz catlak yok ama erken baslamak istiyorum.
ben yazayim isimlerini dilerseniz arastirirsiniz..

Dermotoc cherona cure crack repairing crem

Roc matemity

Muni-x c

Vich action vergetures

Lierac phytolastil ampul

Skin doctors pregnoncy strech away(ben bunu deniycem)

kızlar ben kısa bir süre bebek yağı kullandım ama bende alerji gibi kabarcıklar oluştuırdu
bence en iyisi doğal birşeyler kullanmak
bakalım nasıl bir çözüm bulucaz
deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum canlarım
çatlaksız günlerrrrrr.........

Ben önceden kullanırdım banyo sonrası ıslak cilde çok güzel yapardı.Hatta selülit felan varsa bol masajla 2 haftada güzel bir iyileşme oluyordu.

Sana iyi gelmemeiş demekki.Doğalları dene bakalım ne olacak.

Kızlar ben 13 haftalık hamileyim. Karında oluşan çatlakarı önlemek için kullandığınız bişey var mı? Doktorum bana phytolastil jel önerdi. Bunu kullanan var mı? a.s

canım ben araştırdım istinye parkta arifoğlu diye bir yer var oradan kayısı yağı badem yağı ve saf beyaz çikolatanın inanılmaz iyi olduğunu öğrenip aldım 3 ayın dolmasını bekliorum 2 haftam kaldı bende bu karışıma başlayacağım sanırım aktarlarda bulabilirsin

Ben GNC vitamin mağazasından aldım bir krem... Üzerinde gebelik çatlaklarına karşı krem diye yazıyordu... Kullanıyorum bakalım... Bu arada meme ucu çatlağı kremine ne zaman başlamamız gerekiyor bilen var mı? Benimki şimdiden çatlamış gibi görünüyor. Üzerinden hep sarı sarı kabuklar topluyorum...

arkadaşlar çatlak için kakao yağı çok iyi geliyor bol bol su için ve sık sık masaj yapın birazda yapı ile alakalı ben ilk hamileliğimde çok fazla kilo almama rağmen hiç çatlağım olmadı ama bazı arkadaşlarımda çok çok fazla oldu ama kakao yağının faydasını görürsünüz deneyin

kızlar bana da doktorum ne kadar erken ve düzenli krem kullanırsam catlaklardan o kadar uzak olacagımı söyledi.bende vazelin kullanıyorum her gün düzenli olarak umarım faydası olur

ben bebe yağı aldım kızlar, hepimiz doğumdan sonra kullandığımız yağı,kremi ve çatlak olup olmadığını tartışırız inşallah :))

Çatlaklar için basenlere,göğüslere kasık bölgesine ve karın bölgesine sürülmeli bu koullandıklarımız.

Bi arkadaş yalnız karnına sürmüş diğer yerler hep çatlamış.
Bilginize ;)

Back