• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

4yprk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
23
6
1
Merhaba 3 aylık hamileyim ve yeni yeni basenlerimde kirmizi kirmizi iki üç tane catlak oluşmaya başladı.erkenden ne uygulayabilirim öneriniz var mı ?

Merhaba 3 aylık hamileyim ve yeni yeni basenlerimde kirmizi kirmizi iki üç tane catlak oluşmaya başladı.erkenden ne uygulayabilirim öneriniz var mı ?
Bi doktora danış önce hamilesin sonuçta her şeyi kullanamazsın Allah korusun bir zarari olur filan. Ben banyo sonrasi ve vücudumun kuruduğunu hiss etdiyim zaman yağ kullanıyorum E vitamini, badem, zeytin, kakao, hindistan cevizi, biberiye, susam, avakado, kayısı çekirdeği, bu yağlari karıştırıyorum ama ben hamile değilim ve kullanmadan önce küçük bir bölgede test etdim alerji olmadım 8 ay filan oldu bitince yenisini alıp hazırlayıp kullanıyorum yeni çatlağïm oluşmadı çok Şükür ama yine uyarayım seni önce doktora danış o bir şeyler önersin

canım ben 20 artı 4 deyim benim de basenlerimde kırmızı kırmızı çatlaklar oluştu ne yapacağım bilmiyorum açıkcası, sen bir çözüm bulabildin mi ? yada çatlakların arttı mı durum nedir ?

canım türk kahvesine limon sık sür hem doğal

Bende az önce onu araştırdım hamileler yorum yapmış inst... Da
Lierac,mustela,bioil, badem yagı,vazelin,Hindistan cevizi yagı, bunları yazmışlar. Kimisinde hiç çatlak olmamış kimisi kullandığı halde çatlak olmuş. Derinin yapısına bağlıymış. Ayrıca Bol su içmek gerekiyormuş.

canım ben 20 artı 4 deyim benim de basenlerimde kırmızı kırmızı çatlaklar oluştu ne yapacağım bilmiyorum açıkcası, sen bir çözüm bulabildin mi ? yada çatlakların arttı mı durum nedir ?
benimkiler artmadı hala aynı durumda baskada bir yerimde yok ama bunyeyle alakalı gercekten bende bekarke de vardı cunku basenlerimde.simdi bebe yagi denicem bakalım

Back