geçmiş olsun fakat aynı sorunla ilgili bir konu senin konunun hemen bikaç aşağısında meme ucu çatlağı diye var tatlım oku onları
benden sana tavsiyede meme ucuna takılan aparatlar var onlardan al
bol zeytinyağ sür yıkamana gerek yok
asla emzirmeyi bırakma benim oğlum ağzı burnu kan olmuştu birseferinde var sen düşün mememdeki acıyı
garmastan iyi bir merhemdir kullanmaya devam et tatlım
tekrar geçmişolsun
bebeğim 13 aylık olduktan sonra yara oldu bende bepanthen fito fayda vermedi o kadar kötü oldu ki fucidin impetex bile işe yaramadı en son kenacort pomad kullandım o işe yaradı ve en son kullandığığım geç kullandığım için pişman olduğum lansinoh en iyisi
Merhaba bende aynı derdi çekiyordum.Kızım 48 günlük oldu.Benim sadece meme ucu değil süt sağma makinesini denerken (o da ayrı bir hikaye süt sağmak istersen profesyonel makine kirala benim gibi eczaneden alma) memenin birleşme yerinde açıklık bile oluşmuştu düşün o halde bile emzirdim denemediğim merhem fıs fıs kalmadı meme ucu plastiğinden de aldık oda boş para tuzakları cerraha gittim oda fito krem verdi olmadı iki şey denedim o beni kurtardı birincisi ayva çekirdeği (ne kadar inanmadan denediysemde ) her iki meme ucumda hızlı bir iyileşme sağladı .İkincisi ise emzirme seklimi değiştirdim.Sağ mememi emzirirken yatağa sağ tarafımın üzerine yatıyorum. Kızımı da yanıma yatırıp o şekide emziriyorum ne acı ne sızı ama bu arada unutmadan söyliyeyim günde 2 defa da mama takviyesi yapıyorum bu kızımı hem doyuruyor hem de memelere iyileşme süresi sağlıyor.