Çatlaklar Çatlaklar Suna Dumankaya Deneme Grubu!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
37
Muhakkak Suna Dumankaya'nın bu formülü forumda paylaşılmıştır ben benimle birlikte formulü uygulacak kişiler arıyorum.

Yani bir anlamda deneme grubu gibi...

İlk olarak yeni çatlakların oluşmasını engellemeli ve derinin toparlanmasını sağlamalısınız.
İşe kese yaparak başlamanız gerekiyor. Çünkü temiz cilde uygulanan karışımlar daha çabuk emilir.

Keseden sonra:

20 gr. kakao yağı,
20 gr. badem yağı,
20 gr. kayısı yağı ,
20 gr. gliserine;
10 gr. keten yağı,
10 gr. saf zeytin yağı,
10 gr. çörek otu yağı,
10 gr. kantaron yağını karıştırın.

Bunu sorunlu bölgelerinize sürün. Uygulamayı her gün tekrarlayın.

(Ben artı olarak streç film ile sarıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum??)

Karışım kese ile beraber toplam 28 TL tuttu. Bir şişede karıştırdım. Bitince taze yapacağım. Çatlaklara ölümmm kolay gelsin :))

çatlaklarımı iyileştirmese bile cildimin toparlanmasına yardımcı olur diye düşünüyorum zahmetsiz sonuçta tek korkum tüylenme yapıcaktır diye tahmin ediyorum

3. gün uyguladım, uyuyakaldığım için 1 gün mecburi ara verdim ve 5. günüm

akşamları duş kese ve arkasından masaj ile beraber karışımı uygulamaya devam ediyorum.

1. Ciltte gözle görülür bir sıkılaşma yaratıyor.

2. Gögsüme korkarak sürmüştüm herhangi bir tahriş yok sürmeye devam :KK76:

3. Karışımı sürdükten sonra beyaz olan çatlaklarım kırmızıya dönüyor. İyileşiyorsa mükemmel :KK76:

akşamları duş kese ve arkasından masaj ile beraber karışımı uygulamaya devam ediyorum.

2. Gögsüme korkarak sürmüştüm herhangi bir tahriş yok sürmeye devam :KK76:

3. Karışımı sürdükten sonra beyaz olan çatlaklarım kırmızıya dönüyor. İyileşiyorsa mükemmel :KK76:

takipçinim, ben şimdi dermaroller kullanıyorum eğer faydasını görürsen bende başlamak istiyorum:nazar:

ycam kullanıcısından alıntı

2. Gögsüme korkarak sürmüştüm herhangi bir tahriş yok sürmeye devam

3. Karışımı sürdükten sonra beyaz olan çatlaklarım kırmızıya dönüyor. İyileşiyorsa mükemmel

janım arkadaşımmmmm ycam tatlım senin çatlakların ne kadarlıktı kaç yıldır varlar ya da yeniler mi ? :KK54::KK54:

3. Karışımı sürdükten sonra beyaz olan çatlaklarım kırmızıya dönüyor. İyileşiyorsa mükemmel

janım arkadaşımmmmm ycam tatlım senin çatlakların ne kadarlıktı kaç yıldır varlar ya da yeniler mi ? :KK54::KK54:[/QUOTE]

kaç gün uygulanması gerekiyo bende başlamak istiyorum :)

ne kadar süre kullanılması gerektiği yazmıyor.. ben düğüne kadar kullanabileceğim düğünden sonra biraz zor.

takipçinim, ben şimdi dermaroller kullanıyorum eğer faydasını görürsen bende başlamak istiyorum:nazar:

ycam kullanıcısından alıntı

janım arkadaşımmmmm ycam tatlım senin çatlakların ne kadarlıktı kaç yıldır varlar ya da yeniler mi ? :KK54::KK54:

benim çatlaklarım 6-7 senelik falandı.

yağı uygulamak oldukça zor geliyor o yüzden her gece süremiyorum çünkü her tarafa bulaşıyor ve çok terletiyor her sabah uyandığımda duş akşam eve gelince duş beni çok yoruyor. bunu uygulamak için çalışan bayan olmamak lazım :) yalnız 1 haftada bile inceltme ve sıkılaştırma konusunda süper olduğunu söyleyebilirim :) çatlaklarımla yaşamaya alışacağım sanırım :)

Muhakkak Suna Dumankaya'nın bu formülü forumda paylaşılmıştır ben benimle birlikte formulü uygulacak kişiler arıyorum.

Yani bir anlamda deneme grubu gibi...

İlk olarak yeni çatlakların oluşmasını engellemeli ve derinin toparlanmasını sağlamalısınız.
İşe kese yaparak başlamanız gerekiyor. Çünkü temiz cilde uygulanan karışımlar daha çabuk emilir.

Keseden sonra:

20 gr. kakao yağı,
20 gr. badem yağı,
20 gr. kayısı yağı ,
20 gr. gliserine;
10 gr. keten yağı,
10 gr. saf zeytin yağı,
10 gr. çörek otu yağı,
10 gr. kantaron yağını karıştırın.

Bunu sorunlu bölgelerinize sürün. Uygulamayı her gün tekrarlayın.

(Ben artı olarak streç film ile sarıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum??)

Karışım kese ile beraber toplam 28 TL tuttu. Bir şişede karıştırdım. Bitince taze yapacağım. Çatlaklara ölümmm kolay gelsin :))

çatlakların ne durumda

X