Çatlaklar çatlaklar için hangi doktora gitmelyim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

arzuus

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
11
0
34
arkadaslar merhaba salı günü için plastik,rekonstrüktif ve estetik cerrahi bölümüne çatlaklarım için randevu aldım ama doğru yeremi aldım bilmiyoum yardımcı olurmusunuz doğru yeremi almışım?

arkadaslar merhaba salı günü için plastik,rekonstrüktif ve estetik cerrahi bölümüne çatlaklarım için randevu aldım ama doğru yeremi aldım bilmiyoum yardımcı olurmusunuz doğru yeremi almışım?

canım doğru bölüme almışsın ama çatlakların hamilelikten mi oluştu? bir de neden oluştuğunu anlamak için endokrinoloji bölmünde hormon testleri falan yapılıyor..

canım doğru bölüme almışsın ama çatlakların hamilelikten mi oluştu? bir de neden oluştuğunu anlamak için endokrinoloji bölmünde hormon testleri falan yapılıyor..

yok canım çok zayıftım birden kilo aldım o yüzden oldu. ayıca çok teşekkür ederim :)

rica ederim :) nerelerinde oluştu peki lazer falan mı yaptırmayı düşünüyosun? şuanda kırmızıysa çözüm cok ama beyazlayınca geçmiyorlar

evet aslında düşünüyorum. bacaklarımda beyaz ama gögüslerimde cok asırı var ve kırmızılar.

X