Çatlaklar çatlaklar için en yeni tedaviler?? ve öneriler??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

cgdm2909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
14
0
Arkadaşlar forumda çatlaklar başlığında birçok konu var. ama hepsinin ucu açık kalmış. yani net bir bilgi yok.. bende 8 yıllık ve yeni oluşmuş çatlaklarım için önerilen tedavileri uygulamayı düşünüyorum.bunlardan biri derma roller.. ama bazı yöntemleri deneyip az da olsa olumlu sonuç almış arkadaşlar yardımcı olursa bizim gibi tedaviye yeni başlıcak arkadaşlara yol gösterirlerse çok ama çok sevinirm. paylaşımlarınız için şimdiden tşk ederim:KK16:
NOT: Satıcı arkadaşlar bizim durumumuzdan faydalanmaya çalışmaz gerçekten iyileştirici tedavi önerilerinde bulunulursa çok sevinirim !!

bukadar insan okduğu halde kmse bişey dememiş ben yinede bana iyi gelen şeyi haber vermek istedim. yaklaşık bir haftadır hergün kese yaptıktan sonra fito kremi sürüyorum doktor yazabiliyo zaten yazmasada çok ucuz. sabah kalktığımdada madecassol kremi sürüyorum. madecassol u önceden de kullanıyodum ama fitoyla birlikte çok iyi geldiğini düşünüyorum. dizimin üstünde çatlaklarım daraldı. :KK64: deneme için oraya sürüyordum bir haftadır. şimdi bütün çatlaklarıma uygulıcam. ayrıca kakao ve kantoran yağı sürmeye çalışıyorum fırsat buldukça. eğer sizede iyi gelirse ne mutlu. kolay gelsin herkese..

bukadar insan okduğu halde kmse bişey dememiş ben yinede bana iyi gelen şeyi haber vermek istedim. yaklaşık bir haftadır hergün kese yaptıktan sonra fito kremi sürüyorum doktor yazabiliyo zaten yazmasada çok ucuz. sabah kalktığımdada madecassol kremi sürüyorum. madecassol u önceden de kullanıyodum ama fitoyla birlikte çok iyi geldiğini düşünüyorum. dizimin üstünde çatlaklarım daraldı. :KK64: deneme için oraya sürüyordum bir haftadır. şimdi bütün çatlaklarıma uygulıcam. ayrıca kakao ve kantoran yağı sürmeye çalışıyorum fırsat buldukça. eğer sizede iyi gelirse ne mutlu. kolay gelsin herkese..

Ben madecassol+bepatheni yaklaşık 20 25 gün kullandım ama hiç bi etkisini göremedim :KK43:( Belki dediğin fito kreminden bi gelişme görmüşsündür yada bana yaramıyo bu kremler :KK43:
Altını üstüne getirdim buraların hem selülit hem çatlaklar için bişeyler öğrendim artık onları yapıp sonucu kendim görücem başka çare yok =)

Aynen fito bende hiç işe yaramadı. Hem de çok uzun zaman ve düzenli kullandım. Madecasol iyi olabilir. Onu da pek düzenli kullanmadım.
Doğum yapalı 4 ay oldu. Bu süre içinde derma roller 2mm, evigen ampül (banyodan sonra), sıkılaştırıcı jel (sabah akşam) kullandım. Sıkılaştırıcı bitince bio oille devam edeceğim. Bende çok fark var. Karnımın kenar kısımlarındakiler neredeyse yok gibi ki çok fena durumdaydı. Bir de kolojen arttırımını sağlamak için her gün 1 tatlı kaşığı karaüzüm çekirdeği tozunu yoğurtla tüketiyorum. Bu aralar bu kürü biraz astım ama tekrar devam edeceğim. Bende çok değişiklik oldu. Gerçi karnım doğum sonrası toparlanıyor ve bu yüzden iyileşmiş de görünüyor olabilir. 1 sene azimle devam edeceğim. 1 sene sonra bikini giymeye ant içtim.

bence her cildin kendini yenileme zamanı var. çünkü geçen seneye kadar çok krem kullandım pahalısından ucuzuna ama hiçbir faydasını görmedim ama bu sene çok ufak tefek şeyler yapmama rağmen cildimde iyileşme var. ama artık gözler görülmicek kadar azalmasını istiyorum:KK59: derma roller tedavisine başlıcam ama güvenipte nerden alsam bilmiyorum :KK59: bide ilerde kimyasal peeling yöntemini düşünüyorum ama sanırım çook pahalıymış:26:

cnm boşuna uğraşma çatlağın tedavisiyok kendmden biliorum.........:KK50:

Tedaviden kastımız ne, ilk önce ona bakmak lazım. Ben hafiflemesini istiyorum. Yüzde yüz değil elbette. yüzde 80 olsa kafi.

Hem tedavisi yok deyip kestirip atacak olursak forumda çatlak için yazılan başarıları da kestirip atmış oluruz. Ergenlik çatlağı, hamilelik çatlağı.. Bunların %100 tedavisi olmasa da büyük ölçüde giderilebiliyorlar.

Yalnız yalap şalap krem, yağ, merhem sürüp geçmiyor demek olmaz. Düzenli olarak bir sene bir tedaviye sebat etsek ben geçeceğine inanıyorum. Ki forumda, geçtiğini söyleyen onlarca kadın var.

Moral bozmaya gerek yok. Siz tedaviye inanmıyorsanız da uğraşan hanımların moralini bozmayın.

Evet bende %100 olmasa da %80lere varan gelişmelere şahit oldum. ama şöyle bi drum var herkesin vücudu farklı tedavilere yanıt veriyo. derma roller dan çok ümitliyim ben çünkü kulağa mantıklı geliyo. ki zaten tamamen geçmesini beklemiyorum biraz hafiflesede yeter :KK59:

Sonunda dayanamayıp dün akşam kendi kremimi yaptıımmm=))) yan etkisi olur mu bilmiyorum ama iyi gelirse yazıcam :) ama şunu söyleyebilrim pamuk gibiiiiii yaptııı :KK49:

"• Dermaroller'ın etki mekanizması kısaca nasıldır ?
Dermaroller ciltte mikrokanallar açar ve bu mikrokanallar cilt tarafından yara olarak algılanır. Yara iyileşme süreci hemen başlar ve 2 yıla kadar o bölgede iyileşme süreci devam eder. Ancak ilk etkilerin görünür olması 1. aydan itibaren gerçekleşir. Yara iyileşmesinde ortaya çıkan kollajen, hyalüronik asid ve elastin fibriller ortamda geçek bir yara olmadığı için deride dolgu görevi yaparak antiaging etkiler sunar. Etki mekanizması hakkında anasayfadaki Dermaroller Tedavisi - Nasıl Çalışır bölümünü ziyaret edebilirsiniz."
Kızlar derma roller derma terapide kullanılan alet.
Bu tedavinin mantığı şu anladım kadarıyla. Çatlakalrı küçük iğnelerle yaralıyarak vucuda yara gibi algılatıp iyileştirtmek. Yani bana mantıklı geldi, biz kremlerle uğraşıyoruz ama çatlaklar tam olarak üst deride değil birazdaha derinden müdahele istiyo bence.. Deneyen varsa bize anlatsın gerçekten faydası olmuş mu? Mantıklı geldi ama denemediğim için bişy diyemiyorum, merak ettim...

"Dermaroller sayesinde çatlaklardan kurtulan var mı ?" böyle başlık altında zaten varmış, afedersiniz.

Aslında bunu yazıp yazmamayı çok düşündüm. kendi kuruntum sandım ama arkadaşlarımın tepkileri üzerine iyice emin olduğum için yazıyorum. Ben bi karşım yaptığımdan söz etmiştim. hiç umudum olmamasına rağmen 5 gün sonra şok oldum :KK53: hiç beklemediğim derece iyileşmeler oldu basen ve dizinimin üstündeki çatlaklarda. yıllardır etek giyemiyen ben bi brozlaştırıcı sürüp etek giyiyorum artık. kremin içine suruver medicassaol acnelyse sıkılıştırıcı krem kakao yağı gül suyu koydum. ilkbaşta yağlı gibi oluyo ama sabah kalktığımda hem pamuk gibi oluyor hemde acayip sıkılaştırıyor. vucudunuzun en çok neye ihtiyacı varsa ona göre yapın kreminizi ben bana iyi gelenlerden koydum. mesela sıkılaştırıcıyı çok koydum. ve şuan cildim hem bebeksi hemde yarık gibi değil. umarım sizede çare olur. sorularınızı cevaplayabilrim. kolay gelsin. bu arada sadece akşamları sürdüm ve bazen streçle sardım..:KK69:

1 mm kullanınyorum.arkasındanda collejen içeren çatlak kremini süründüm.catlaklarım azaldı.kullanmaya devam ediyorum.1 ay oldu haftada 2 deefa yapıyorum.sizede tavsiye ederim.internetten alacaksanız çin mallarına dikkat.....REKLAM......

X