Çatlaklar Çatlaklar için acıbadem sütü ve yosun sabunu?!?!?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

sarangee

Güvenme kimseye...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
633
36
Merhaba arkadaşlar ,

Çoğu bayan gibi bende çatlak sahibiyim hemde 15 yaşında olmama rağmen göğsümde, ayak bileklerimden belime kadar çatlaklarım var . Ve bunlar beni çok rahatsız ediyor . Artık bunlardan kurtulmak istiyorum işte bu nokta da sizlere bi konuda danışmak istiyorum .Aranızda çatlaklar için acıbadem sütü veya yosun sabunu kullananlar var mı? Nasil sonuçlar aldinız? Bizlerle de paylaşır mısınız?? TEŞEKKÜRLER

canım oluşmuş çatlaklar için cerrahiden başka çözüm yok diye biliyorum.. o saydıkların oluşmayı önlemek için.. malesef çoğu kişide var.. şimdi gebeliğim dolayısıyla acı badem yağı kullanıcam karnıma. bacaklarımda da var biraz oraya da sürüp denicem bakalım oluşmuş çatlaklara faydası var mı diye.. sende istersen bir dene.. bazı kremler yağlar tamamen yok olmasada en azından sıkılaşıp azalmasına yarıyor olabilir..

Evet haklisin uzmanlarda bunu söylüyolar ama ben yinede şansımı denemk istiyorum canım , çünkü çatlaklar beni takıntı dercesinde rahatsız ediyolar umarım kurtuluruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…