• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlakalar ne oldu kızlarr..

__zeynep__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
202
1
96
39
İzmir
kızlar yaa sinir oluorum bu olusan çatlakalara :kızgın:ve hala gitmedi biraz azalma var gibi.. bi çözüm bilen var mı varsa ltfen yazsın.... Allahtan göbeğimde yokta bacağımda çok...

Çataklar için krem almıştım göbeğime düzenli olarak sürdüm ve göbeğimde bir tek çatlak olmadı ama gel görkü akıl edip birde bacağima sürseydim ne iyi olurmuş kırmızı kırmızı çatlaklar var ve malesef hala dört ay geçmesine rağmen aynı şekilde duruyorlar.bari beyazlaşsalar.Çözüm olduğuna inanmıyorum bir sürü şeyler satılıyor ama ben hiiiiç inanmıyorum...

aynen canım ben karnıma bişey sürmedim ama hiç olmadı.. ama bacaklarım ooff of bencede o kremler palavra inanmıyorum yani... bende hafiften açılma var renklerdede acaba hepsi gidermi???

Valla kizlar sizi mutlu edecek seyler yazmak cok isterdim ama malesef gecmiyor benimde birinci cocugumda karnimda olmadi ama bacaklarimda baya bir oldu üzerinden 12 sene gecti hala onlarla yasiyorum,Nisanda ikinci bebegim oldu yine karnimda yok bacaklarimda olduysada eskilerin yaninda belli olmadilar bile,yani onlarla yasamaya alisin derim benn:((

Allaha şükür hiç bi şekilde çatlak oluşmadı vücudumda hamileyken arasıra E vitaminli nemlendirici ve bebe yağı kullanmıştım oda arasıra dediğim gibi. kızlar doktorun dediğine göre çatlaklar genetikmiş. bende çatlak oluşmaması doktorumu çok şaşırtmıştı 20 kilo almama rağmen tek çatlakım yoktu. umarım sizikilerde tez zamanda kaybolur.

ben obur tarafa yazmisdim buraya da yaziyim Palmer's-in kremi varmis stretch marks catlaklara iyi geliyormmus hamileleikde catlk olusumunu onluyor var olan catlaklari solduruyormus fiyati d cpokk deil 6-7 dollar

Back