Çatlaklar Çatlak!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

sen_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
73
1
Merhaba. Neredeyse çoğu başlığı okudum ama nedense bana çoğu reklam amaçlı geldi.. Benim diz kapaklarımda ve popomda çatlaklık var. Sorduğum herkes , bunun geri dönüşümü yok nemlendirceksin en fazla diyor. Gerçekten onlarla yaşamaya alışmak zorunda mıyım? sürekli etek giyme mecburiyetim oldugu için açıkçası eteğin boyutunu diz kapağıma göre ayarlar oldum... malum yaz geldi bikini giyince popomdaki gözükecek. Allah için yok mu bir yardımı dokunacak olan ? :KK59:

aynı sorun bende var ama açıkcası ben hiç takmıyorum . bayanların hepsinde aynı sorun var. en etkili yol lazer tedavisi. doktora gitti arkadaşım çatlakların kırmızıyken kremle geçiyomuş ama beyazladıktan sonra ne sürsen boşa gider. sakın öyle kreme falan para vereyim deme paranı çöpe atma hepsi sahtekar. varsa paran lazer yaptır. %100 geçmese de en etikili tek çare bu ...

Çok haklısın canım.. Benimkiler artık beyazlamayı geçti yapıştı.. Gerçi şimdi düşünmem gereken şey, başka yerlerimde olmamasına dikkat etmek. :) Allah sabır versin herkese bu konuda :)

amın ama tca ıle ılgılı konuyu okumanızı tavsıye ederım burda kımın reklam amaclı yazdıgıda az da olsa bellı oluyor zaten ste yonetımıde cok sıkı denetlıyor cok konu altında gg de satıcı olup ta burda urununu ovup satan kısılerı banladılar bende kremlerle gececıgıne ınananlardan dıılım ama su var bıo oıl kullandım yurtdısından getırttım o urun ıncelltı ve gorunurlugunu o parlak halını hafıflettı yazdan sonrada tca uygulamaya baslayacagım kesın kararlıyım bence tca yı okumalısın

X