Tesekkur ederim. Gumus kapaklarda ise yaramazsa o kremide denerim ne yapayimKuzenim sizin gibi herşeyi denedi olmadı sonra garmastan isimli kremi denemişti yaraları iyileşti ben kendime de ondan almayı düşünüyorun
ben de işe yaramadı canım aventin göğüs kalkanı. doğru söylüyorsun şu an hamileyim şimdiden dert ediyorum ben deCok gecmis olsun yemin ederim cocuk dogurmama sebebi. 2 bebegimde de yasadim korkuyordum ki acidan bebegi atarim diye surekli yanimda biriyle emziriyordum 2 ay kadar da cektim o aciyi. Tahinin uzerinde biriken yagi da deneyebilirsin. Bende herseyi denedim ama aventin gogus kalkani var bizim grupta kullanip cok memnun kalan oldu.
2. Bebegin sanirim agriyi bildigine goreben de işe yaramadı canım aventin göğüs kalkanı. doğru söylüyorsun şu an hamileyim şimdiden dert ediyorum ben de
Kanola yağı herşeye iyi gelir yanık çatlak be bitkisel bebeğinize zararı olmaz çabuk toparlamaya yardımcı olur arkadaşımız yeni doğum yapmıştı oda sizin gibi çatlak sıkıntısı yaşadı biz bu yağ ile çözüm bulduk umarım sizdede işe yararKizlar gogus uclarim cok fena agliyarak emziriyorum lansinoh krem ayva cekirdegi zeytinyağı ne yaptiysam gecmedi. bugun silverinda gumus gogus kalkani aldim kullann varmi bir xok marka vardi silver linda 50 tl daha ucuzdu ama guvenemedim. Kizlar silverinda gumus kapak kullanan fayda goren varmi. Gercekten artik dayanamiyorum. Yada benim gibi yara olduktan sonra caresini bulan gercekten duaci olurum
Kardeşimde hiç bişey fayda etmedi sadece gümüş kapak çok işe yaradı. Saklıyor hatta ilerde lazım olur diyeKizlar gogus uclarim cok fena agliyarak emziriyorum lansinoh krem ayva cekirdegi zeytinyağı ne yaptiysam gecmedi. bugun silverinda gumus gogus kalkani aldim kullann varmi bir xok marka vardi silver linda 50 tl daha ucuzdu ama guvenemedim. Kizlar silverinda gumus kapak kullanan fayda goren varmi. Gercekten artik dayanamiyorum. Yada benim gibi yara olduktan sonra caresini bulan gercekten duaci olurum
Madecassol sür canım gececek insallahKizlar gogus uclarim cok fena agliyarak emziriyorum lansinoh krem ayva cekirdegi zeytinyağı ne yaptiysam gecmedi. bugun silverinda gumus gogus kalkani aldim kullann varmi bir xok marka vardi silver linda 50 tl daha ucuzdu ama guvenemedim. Kizlar silverinda gumus kapak kullanan fayda goren varmi. Gercekten artik dayanamiyorum. Yada benim gibi yara olduktan sonra caresini bulan gercekten duaci olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?