• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlak yuzunden agliyarak emzirmek

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Kizlar gogus uclarim cok fena agliyarak emziriyorum lansinoh krem ayva cekirdegi zeytinyağı ne yaptiysam gecmedi. bugun silverinda gumus gogus kalkani aldim kullann varmi bir xok marka vardi silver linda 50 tl daha ucuzdu ama guvenemedim. Kizlar silverinda gumus kapak kullanan fayda goren varmi. Gercekten artik dayanamiyorum. Yada benim gibi yara olduktan sonra caresini bulan gercekten duaci olurum

Kuzenim sizin gibi herşeyi denedi olmadı sonra garmastan isimli kremi denemişti yaraları iyileşti ben kendime de ondan almayı düşünüyorun

Aynısını yaşayan biri olaraktan krem ve has zeytin yağ kanayarak emiyordu kızım 10 gün öyle oldu ama acısını hatırlatıyordu krem ve yağ geçmiş olsun ismi verebildim isterseniz kremin

Canım oğlumda benim de yara olmuştu kanıyordu çocuk emecegi zaman daha emmeden beni ter başardı nasıl emzirecegim diye kadın doğum doktorum kadındı onunda göğüsleri çok şiddetli yara oluyormuş doğumlarda sonra hatta göğsünün ucunun bir kısmının koptuğunu söyledi bana bepantol stafine diye iki kremi karistirip surmemi söylemişti her emzirmeden sonra tabi bebek emmeden önce sabunla yikiyorsun iyice ama çok çabuk iyileşiyor o zaman

Cok gecmis olsun yemin ederim cocuk dogurmama sebebi. 2 bebegimde de yasadim korkuyordum ki acidan bebegi atarim diye surekli yanimda biriyle emziriyordum 2 ay kadar da cektim o aciyi. Tahinin uzerinde biriken yagi da deneyebilirsin. Bende herseyi denedim ama aventin gogus kalkani var bizim grupta kullanip cok memnun kalan oldu.

Cok gecmis olsun yemin ederim cocuk dogurmama sebebi. 2 bebegimde de yasadim korkuyordum ki acidan bebegi atarim diye surekli yanimda biriyle emziriyordum 2 ay kadar da cektim o aciyi. Tahinin uzerinde biriken yagi da deneyebilirsin. Bende herseyi denedim ama aventin gogus kalkani var bizim grupta kullanip cok memnun kalan oldu.
ben de işe yaramadı canım aventin göğüs kalkanı. doğru söylüyorsun şu an hamileyim şimdiden dert ediyorum ben de

ben de işe yaramadı canım aventin göğüs kalkanı. doğru söylüyorsun şu an hamileyim şimdiden dert ediyorum ben de
2. Bebegin sanirim agriyi bildigine gore 😁 saglikla kucagina al insallah. Ben kullanmadim gogus kalkani ama lansinoh kremle ise yarayan oldugunu soyleyen coktu. Bende hic birsey ise yaramadi 2 yil once bildigin 500 tl para harcadik gecmedi yani. Bi sure sonra kendi kendine bi baktim azalarak gecti. Ama o agri aklima geldikce tuylerim hala diken diken olur.

Sogan koymayi soylemislerdi doguma girmeden emzirmeden ince kullanan olmustu onuda arastir istersen belki isine yarar.

Kizlar gogus uclarim cok fena agliyarak emziriyorum lansinoh krem ayva cekirdegi zeytinyağı ne yaptiysam gecmedi. bugun silverinda gumus gogus kalkani aldim kullann varmi bir xok marka vardi silver linda 50 tl daha ucuzdu ama guvenemedim. Kizlar silverinda gumus kapak kullanan fayda goren varmi. Gercekten artik dayanamiyorum. Yada benim gibi yara olduktan sonra caresini bulan gercekten duaci olurum
Kanola yağı herşeye iyi gelir yanık çatlak be bitkisel bebeğinize zararı olmaz çabuk toparlamaya yardımcı olur arkadaşımız yeni doğum yapmıştı oda sizin gibi çatlak sıkıntısı yaşadı biz bu yağ ile çözüm bulduk umarım sizdede işe yarar

Canim benmde ilk zamnlar col.kötü yara olmuştu.Esim medela marka gogus ucu kremi aldi.Yarayi hemen geçirdi.Ustelik yikamanada gerek yok sonradan.Birde yine medela marka gogus kalkani kullanarak emziriyorum.Cok kolay oluyor hemde gogus uclarib yara olmuyor.Onunda burdaki adı stillhutchen.Gorseline bakabilirsin büyük kolaylik.Medela marka var mi blmiyorum trkiyede ama varsa tavsiyem odur

Gümüş kapaklar ise yaradı mı acaba? Anneler çok övüyor bu kapakları ama bilmiyorum bende hamilelik düşünüyorum ve almayı planlıyorum

Kardeşimde hiç bişey fayda etmedi sadece gümüş kapak çok işe yaradı. Saklıyor hatta ilerde lazım olur diye

6 7 adet karabas
Yarım bardak su
5 dk demleyın
Gunde 6 kez pamuğa batırıp bu su ile pansuman yapın

Bunu deneyenler faydasını gördüğünü söylüyorlar yazayım dedim belki faydası olur

Madecassol sür canım gececek insallah

Back