- 20 Nisan 2016
- 4
- 10
- 88
- 32
- Konu Sahibi pembepembekalpler
Herkese merhaba izmirden yazıyorum çatlak tedavisi yaptıran ve önerisi olan yer var mı özelliklere uzun süredir olan beyaz çatlaklara…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dermatixsi jel ise yaramiyo muHerkese merhaba izmirden yazıyorum çatlak tedavisi yaptıran ve önerisi olan yer var mı özelliklere uzun süredir olan beyaz çatlaklara…
Sanmıyorum hepsi dıştan besleyen şeyler bn etki eden kalıcı çözüm arıyorumDermatixsi jel ise yaramiyo mu
Sezaryen izini yüzde doksan beş çözen bişey ama...Sanmıyorum hepsi dıştan besleyen şeyler bn etki eden kalıcı çözüm arıyorum
SOYMA FALAN YAPIYOR MU ACABA BU JELSezaryen izini yüzde doksan beş çözen bişey ama...
O sebepten catlaga da destek sağlayacaktır
Mrblar ben de yaptırıyorum karnımdaki değilde bacağımda olusanlar için ilk önce thlium lazer yaptırdım 5 seans evet o kabarıklık gitti ama istediğim sonucu alamamistim sonrasında stroit vardı onu denedim iki seans da ona girdim o daha iyi oldu lazere göre içeride 4 seansım daha var ama pek ümitli değilim evet görünümü biraz düzelicek ama yüzdelik oranı verecek olursam %30-40Herkese merhaba izmirden yazıyorum çatlak tedavisi yaptıran ve önerisi olan yer var mı özelliklere uzun süredir olan beyaz çatlaklara…
Kalıcı bişi yok bence yine diyorum bu benim görüşüm dermoroller aldım sinozun kremini yorumlarda görüp aldım pek düzenlide kullandım diyemem ama işe yaramıyor bence şimdi işte hem stroit hemde kantoron yağı kullanicam ins fark edilmeyecek hale gelir 8 seans girdim 6 si Lazer 2si stroit henüz istediğim gibi olmadı ama güzellik merkezinde stroit yaparken de sarı kantoron yağı sürüyorlardı internette de rast gelince dedim bide bunu deneyeyimSanmıyorum hepsi dıştan besleyen şeyler bn etki eden kalıcı çözüm arıyorum
merhaba siz nereye yaptırıyorsunuzMrblar ben de yaptırıyorum karnımdaki değilde bacağımda olusanlar için ilk önce thlium lazer yaptırdım 5 seans evet o kabarıklık gitti ama istediğim sonucu alamamistim sonrasında stroit vardı onu denedim iki seans da ona girdim o daha iyi oldu lazere göre içeride 4 seansım daha var ama pek ümitli değilim evet görünümü biraz düzelicek ama yüzdelik oranı verecek olursam %30-40