• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar çatlak tedavisi fibroderms

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

çatlak tedavisi fibrodermss sizde memnun kaldınızmı ?

• evet

OY: 0 0,0%
  • hayır

OY: 0 0,0%
  • gitmek istiyorumm

OY: 4 100,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

aysege21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
4
1
16
35
eveeett biz kadınlarınn en büyükk düşmanıı çatlaklarrr denemediğimizz ilaç kalmıyorr tedavi kalmıyorr bende öyleydim.taaki neslim güngen sayfasını görene kadarrr çatlakalrda baya bir iyileşme vardı ve bende yazdımm konuştum %80 e varan iyileşme oluyor dedilerrr ve gittimm neslim hnm ilede görüştümm 1seans oldumm tedaviii biraz acı veriyor ama öyle aman aman değill açıkcası ben memnun kaldımm 2.seansıma gideceğim daha 1seansta olan başarı 2.seansta da olursa tamamen gidecektirr çok heycanlıyımm gitmek için yaptıranlar varsa bu post altında yazabilirlerr

eveeett biz kadınlarınn en büyükk düşmanıı çatlaklarrr denemediğimizz ilaç kalmıyorr tedavi kalmıyorr bende öyleydim.taaki neslim güngen sayfasını görene kadarrr çatlakalrda baya bir iyileşme vardı ve bende yazdımm konuştum %80 e varan iyileşme oluyor dedilerrr ve gittimm neslim hnm ilede görüştümm 1seans oldumm tedaviii biraz acı veriyor ama öyle aman aman değill açıkcası ben memnun kaldımm 2.seansıma gideceğim daha 1seansta olan başarı 2.seansta da olursa tamamen gidecektirr çok heycanlıyımm gitmek için yaptıranlar varsa bu post altında yazabilirlerr[/Q

Merhaba gerçekten etkili oldumu sonuçta bunlar derin yarıklar oluyor onlar nasıl kapatılıyor cilt soyuluyormu ? inşallah etkilidir bende düşünüyorum

eveeett biz kadınlarınn en büyükk düşmanıı çatlaklarrr denemediğimizz ilaç kalmıyorr tedavi kalmıyorr bende öyleydim.taaki neslim güngen sayfasını görene kadarrr çatlakalrda baya bir iyileşme vardı ve bende yazdımm konuştum %80 e varan iyileşme oluyor dedilerrr ve gittimm neslim hnm ilede görüştümm 1seans oldumm tedaviii biraz acı veriyor ama öyle aman aman değill açıkcası ben memnun kaldımm 2.seansıma gideceğim daha 1seansta olan başarı 2.seansta da olursa tamamen gidecektirr çok heycanlıyımm gitmek için yaptıranlar varsa bu post altında yazabilirlerr
Merhabalar 2 seans sonucunuz nasıldır

Merhaba sonuç nedir

Back