Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dipomed yaptırdım kızlar striort ile ayni uygulama olduğunu düşünüyorum ev ürünleri farklıdır tabide uygulama aynı herneyse gerçekten herkes çok ilgili dilan hanımda herkesle iletişim halinde bu yönden sıkıntı yaşayacağınızı sanmiyorum çalışanlarda çok şeker sonuca gelecek olursam küçüklerde iyileşme oldu aslında ama büyükler duruyor yine belki yuzde 10 falan düzelmiştir ama ben ev ürünlerini fazla kullanamadım o yönden bir şey diyemeyeceğim bide baya dipomed yaptıran var hep yoğun çalışıyorlar ama kimse girip tecrübelerini paylaşmıyor onu anlamış değilim başka sorunuz varsa dipomed ile ilgili cevaplayabilirim
Dipomed striortla ayni uygulama diye düşünüyorum belki ikinci üçüncü seans gerekiyordur bilmiyorum ya kurtuluş yok heralde bunlardan acaba plazma daha mı iyi onuda bilmiyorum hem daha ucuz oluyorben daha önce striort yaptırmıştım 1 seans ama pek memnun kalamadım o yüzden dipomede de pek yanaşamıyorum ama öyle sonuçlar paylaşıyorlar ki insan ister istemez umutlanıyor bi de öğrenciyim çatlaklar için para biriktiriyorum ama sonuç hep hüsran
striort yaptırdım hiçbir faydası olmadı. bu da onun gibi olur diye çekiniyorumDipomed striortla ayni uygulama diye düşünüyorum belki ikinci üçüncü seans gerekiyordur bilmiyorum ya kurtuluş yok heralde bunlardan acaba plazma daha mı iyi onuda bilmiyorum hem daha ucuz oluyor
catlaklar icin yeni stroid tedavisi gördüm daha yeni 21 gun kremleri var kullanicam suan kızarık kizariklik gecince belli olucak fayda edip etmediği düzelince yazarım tekrar yuzde 80 e kadar duzelme oluyor demişlerdiMerhaba kızlarrr öncelikle lütfen çatlakların tedavisi yok demeyin çünkü artık çok yoruldum böyle şeyler duymaktan. Benim merak ettiğim, acaba plazma pen veya dilan polatın dipomed işlemini yaptıran, memnun kalan var mı aranızdaaaa?
Ne durumdasınız geçmiş mi çatlaklar? Memnun kaldınız mı?catlaklar icin yeni stroid tedavisi gördüm daha yeni 21 gun kremleri var kullanicam suan kızarık kizariklik gecince belli olucak fayda edip etmediği düzelince yazarım tekrar yuzde 80 e kadar duzelme oluyor demişlerdi
Ne durumdasınız geçmiş mi çatlaklar? Memnun kaldınız mı?
Evet gerçekten merak ediyorum geçti mi?catlaklar icin yeni stroid tedavisi gördüm daha yeni 21 gun kremleri var kullanicam suan kızarık kizariklik gecince belli olucak fayda edip etmediği düzelince yazarım tekrar yuzde 80 e kadar duzelme oluyor demişlerdi
nereye ve ne kadara yaptırdınız?yuzde yuz geecmedi ama yari yariya düzeldi toparlanmada oldu daha iyi
düzcede guzellik.merkezine yaptirdim 3000 di yariyariya indrimli oldgu ana denk geldm 1500 verdmnereye ve ne kadara yaptırdınız?
çok iyi olmuş. darısı başıma.düzcede guzellik.merkezine yaptirdim 3000 di yariyariya indrimli oldgu ana denk geldm 1500 verdm
merhabalar ben daha önce catlak tedavisi yaptırmıştım cok memnum kaldım plazma pen ileMerhaba kızlarrr öncelikle lütfen çatlakların tedavisi yok demeyin çünkü artık çok yoruldum böyle şeyler duymaktan. Benim merak ettiğim, acaba plazma pen veya dilan polatın dipomed işlemini yaptıran, memnun kalan var mı aranızdaaaa?
nasıl sonuçlar aldınız acabamerhabalar ben daha önce catlak tedavisi yaptırmıştım cok memnum kaldım plazma pen ile
Merhaba kızlarrr öncelikle lütfen çatlakların tedavisi yok demeyin çünkü artık çok yoruldum böyle şeyler duymaktan. Benim merak ettiğim, acaba plazma pen veya dilan polatın dipomed işlemini yaptıran, memnun kalan var mı aranızdaaaa?
gayet güzel sonuçlar aldım plazma pen çatlak olan bölgeleri sıkılaştırıp yok etti tavsiye ederim isterseniznasıl sonuçlar aldınız acaba
Bende çok araştırdım işe yaramıyormuşCatlaklar icin lazer tedavileri var diye biliyorum ama isimlerini bilmiyorum malesef. Intagramda yaptirani gormustum.