- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
-
- Konu Sahibi blackpearl92
kesinlikle mustelanın kremini kullan.doğal olsun diyorsan badem yağı ve zeytin yağı.ama bence işi şansa bırakma mustela al.günde kesinlikle 3 kez sür.masaj yapar gibi.bebeğinede ii gelir.çatlak konusunda bi sıkıntı yaşamazsın emin ol
Argan yağı almıştım bende aktardan ama bir kremle desteklemek istiyorum mustelayı siteden mi istediniz yoksa eczanedenmi aldınız ne kadar a aldıınız birdeMustela çok popüler. Bende Mustela ve Sebamed var. Bir de badem yağı. Üçünü de kullanıyorum, biri etki göstermezse diğeri gösterir nasılsa diye.
Velhasıl, sürdükten sonra en fazla rahat ettiren ve en yararlı olduğuna inandığım badem yağı. Zeytinyağı gibi yapışmıyo da. Özellikle çatlaklara süper iyi geliyor. Bacaklarımda kaşıntı vardı, badem yağı onu da iyileştirdi.
www.n11.com dan indirimli alabilirsin. Bir ürünü yazıyorsun, farklı dükkanlardan aynı ürün çıkıyor, hangisi ucuzsa onu alırsın zaten aynı ürün.Argan yağı almıştım bende aktardan ama bir kremle desteklemek istiyorum mustelayı siteden mi istediniz yoksa eczanedenmi aldınız ne kadar a aldıınız birde
www.n11.com dan indirimli alabilirsin. Bir ürünü yazıyorsun, farklı dükkanlardan aynı ürün çıkıyor, hangisi ucuzsa onu alırsın zaten aynı ürün.
Eczaneden alma da 70 küsür tl ayıptır yazıktır... Bu tür ürünlere hep internetten bakmak lazım. Ben Mustela'yı bir arkadaşımdan aldım, artık kullanmıyormuş. Sebamed'i internetten yüzde elli indirimli aldım. 66 tl eczanede ve rossmanda. 33e aldım.