• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlak kremı ne kullanıyorsunuz kızlar:)

Denizsumer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
204
10
33
İzmir
Merhaba.
Ben lıerac aldım bir tüp yarılandı ama kokusu degıstı. Sevmedım. Başka birşeye geceyım diyorum. Önerisi olan var mı?

Merhaba.
Ben lıerac aldım bir tüp yarılandı ama kokusu degıstı. Sevmedım. Başka birşeye geceyım diyorum. Önerisi olan var mı?

Canım ben 2. aydan itibaren bebe yağı kullandım 1 ay sonra da kakao yağı ve badem yağı karıştırıp sürüyorum her banyodan sonra hem fiyat olarak uygun hem de şu ana kadar bir şey olmadı bende. Kakao yağının kokusu benim hoşuma gitti ayrıca tabii herkes sevmeyebilir:)

Canım ben 2. aydan itibaren bebe yağı kullandım 1 ay sonra da kakao yağı ve badem yağı karıştırıp sürüyorum her banyodan sonra hem fiyat olarak uygun hem de şu ana kadar bir şey olmadı bende. Kakao yağının kokusu benim hoşuma gitti ayrıca tabii herkes sevmeyebilir:)

Tüylenme olmadı mı? Benım zaten bihayli tüylendi karnım. Bide beslemeyelım tüyleri :)

Canım şöyle söyleyeyim bende kıllanma yapmadı. Ama duyduğuma göre badem yağını bırakınca kıllanma da kendiliğinden geçiyormuş. Burada bir linkte okumuştum:) Kıllanmanın önüne geçilebilir ama çatlama bir başladı mı önünü alamayız gibi geliyor:))))

Canım şöyle söyleyeyim bende kıllanma yapmadı. Ama duyduğuma göre badem yağını bırakınca kıllanma da kendiliğinden geçiyormuş. Burada bir linkte okumuştum:) Kıllanmanın önüne geçilebilir ama çatlama bir başladı mı önünü alamayız gibi geliyor:))))

Haklısın. :)
Kakao yağı surerim bende sadece.
Nereden aldın? Katı mı sıvı mı? Paylaşabılır mısın?

Haklısın. :)
Kakao yağı surerim bende sadece.
Nereden aldın? Katı mı sıvı mı? Paylaşabılır mısın?

Ben önce şişede katı olarak satılandan aldım ama onu eritmesi daha zor geldi bana canım. Sonra kakao yağını katı olarak aktardan 10 liralık mı ne aldım. Sanırım 3 ay falan gider biraz bıçakla kesiyorum .Küçük toprak güveç kabım var onun içine koyuyorum. Kışın kalorifer peteğinin üstüne koyunca erimiş oluyordu. Şimdi de çaydanlığa su koyup o kabı da çaydanlığın üstüne koyuyorum benmari usulü eritiyorum banyoya girmeden önce. Ya da banyo tasının içine sıcak su koy yine kabı yerleştir içine eriyor sen banyo yapana kadar zaten . Ben her banyo sonrası kullanıyorum:) İnş işine yarar canım yazdığım bilgiler.

Kızlar bende çatlak kremleri pahalı die bebek yağı aldım ooohhh pehlivan gbi yağlanıyorum :D

Back