Çatlaklar çatlak kremi işe yaradı :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

yeni_ay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
1.382
1.443
selam kızlar,
Benimde baya çatlaklarım var ozellikle kalça basen tarafında uzun şekilde en sonunda yanlarımda da yatay şekilde çıkınca bezdim artık.. bayadır krem arayışı içindeydim eskiden kalma çatlaklarımda var dengesiz kilo alıp verdiğim için onlar artık beyazlaştı düzeleceğinden ümidim yok en azından azalsın istiyorum ama yeni oluşan çatlaklar için krem çok işe yaradı kırmızımsı renkteydi ve çok iiyii geldi kızarıklar gözle görülür şekilde kısa sürede azaldı bide tenimi pamuk gibi yapıyor. ismi babe çatlak kremi eczanelerde satılmıyor kozmetikçilerde filan satılıyor sanırım ben güvenilir bi siteden 68 tl e almıştım. üstünde bi üç ay kullanılması gerektiği yazıyor ben kullanmaya başlayalı daha 2 hafta oluyor ümitliyim bakalım devam ediyorum

Selülit var o da olur doğum şu bu kilo verme ile herhalde. Benim vücut yapar eminim keşke olmasa ama...

Beyaz a var kırmızı da var benim. Ama iç bacaktaki kırmızı kalcadaki beyazdi üst bacak kısmında daha etkili oldu. Baya daralma ve siliklesiyor zamanla

Yani yüzde olarak suana kadar 30 35 iyileşme. Görünüm de de 40 50 iyileşme yapti ama bi ay oldu daha tam suresi olmadı daha. Kişiden kişiye değişiklik gösteriliyor kremler

Merhaba ben yeni üye oldum bende baya arayış icindeyim ben bir anda kilo alıp vermemle bacaklarda catlaklıklar oldu beni cokta canimı sıkıyor sizden yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…