Çatlak kamuflaj işlemini yaptırıp memnun kalan var mı ? Çatlaklar için çözüm yok çoğu yöntemi denedim kamuflaj tekniğinin internette olumlu bir dönüşü olmamış sadece yapan yerlerin instagram sayfalarındaki görüntüler çatlağı görünüm olarak azalttığı yönde onun dışında kimse tecrübelerini paylaşmamış yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlaklar Çatlak kamuflajı
- Konu Sahibi busracskn
- Başlangıç Tarihi
Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hangi yöntemleri denediniz?Çatlak kamuflaj işlemini yaptırıp memnun kalan var mı ? Çatlaklar için çözüm yok çoğu yöntemi denedim kamuflaj tekniğinin internette olumlu bir dönüşü olmamış sadece yapan yerlerin instagram sayfalarındaki görüntüler çatlağı görünüm olarak azalttığı yönde onun dışında kimse tecrübelerini paylaşmamış yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Cesitli kremler, dipomed, dermoreller, plazma pen faydasını göremedimHangi yöntemleri denediniz?
Çok zor bir tedavi %100 çözümü yok, benimde karnımda oluştu malesef mor mor şuan. Hamilelikten sonra lazer yaptırmayı düşünüyorum. Dr kombine tedavi yapıcaz altın iğne icon lazer vs dediCesitli kremler, dipomed, dermoreller, plazma pen faydasını göremedim
Çok zor bir tedavi %100 çözümü yok, benimde karnımda oluştu malesef mor mor şuan. Hamilelikten sonra lazer yaptırmayı düşünüyorum. Dr kombine tedavi yapıcaz altın iğne icon lazer vs dedi
Fraksiyonel lazeride çok duydum
Hiç farkı yok dediler beyaz ya da kırmızı olsun %50 sonuç alırsınız diyorlar malesefÇatlakların yeni olduğu için belki fayda görebilirsin benimkiler ergenlikten kalmalar tedavi şansı yok gibi
Ben ilk seans yaptırdım toplam 3 seans olacak gelişmeleri yazarım özelden de yazabilirsinizÇatlak kamuflaj işlemini yaptırıp memnun kalan var mı ? Çatlaklar için çözüm yok çoğu yöntemi denedim kamuflaj tekniğinin internette olumlu bir dönüşü olmamış sadece yapan yerlerin instagram sayfalarındaki görüntüler çatlağı görünüm olarak azalttığı yönde onun dışında kimse tecrübelerini paylaşmamış yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
- 10 Haziran 2020
- 680
- 759
- 53
- 30
Hangi kremi kullanıyorsunuz ?Ben krem kullanmaya başladım. Öyle düzenli de değil. Bacağımda etki etmeye başladı gibi kalıcı olur mu bilmiyorum.