G gibigibi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 832 268 9 Haziran 2022 Konu Sahibi gibigibi88 #1 Merhaba çatlaklar için coldpen yaptıran varmı acaba??
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 9 Haziran 2022 Konu Sahibi gibigibi88 #2 gibigibi88 .!.: Merhaba çatlaklar için coldpen yaptıran varmı acaba?? Genişletmek için tıkla... Çatlak için bende baslamayi dusunuyorum.ama ben fraksiyonel lazerle yuzumde olusan hamilelik lekeleri ve gunes lekeleri icin islem yaptirdim şu an icin gayet memnunum.Çatlaklar icinde ayni teda i yöntemini uyguliycam
gibigibi88 .!.: Merhaba çatlaklar için coldpen yaptıran varmı acaba?? Genişletmek için tıkla... Çatlak için bende baslamayi dusunuyorum.ama ben fraksiyonel lazerle yuzumde olusan hamilelik lekeleri ve gunes lekeleri icin islem yaptirdim şu an icin gayet memnunum.Çatlaklar icinde ayni teda i yöntemini uyguliycam
G gibigibi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 832 268 9 Haziran 2022 Konu Sahibi gibigibi88 #3 Hem çatlaklar hemde izler için aynı anda tedavi dediler. sivilce izleri varsa kalçada onada iyi geliyor dediler
Hem çatlaklar hemde izler için aynı anda tedavi dediler. sivilce izleri varsa kalçada onada iyi geliyor dediler
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 9 Haziran 2022 Konu Sahibi gibigibi88 #4 gibigibi88 .!.: Hem çatlaklar hemde izler için aynı anda tedavi dediler. sivilce izleri varsa kalçada onada iyi geliyor dediler Genişletmek için tıkla... Supermis o zaman benim yaptiricagimda da ikisi birlikte oluyormudur acaba hic boyle bisey aklima gelmedj,konusu gecmedi
gibigibi88 .!.: Hem çatlaklar hemde izler için aynı anda tedavi dediler. sivilce izleri varsa kalçada onada iyi geliyor dediler Genişletmek için tıkla... Supermis o zaman benim yaptiricagimda da ikisi birlikte oluyormudur acaba hic boyle bisey aklima gelmedj,konusu gecmedi