Merhaba dun kahve limon kürü ile ilgili olan basliga da yazmistim bir ay oldu dogum yapali kahve limon lierac ve bio oil kullanıyorum ama lierac bitince bende doktorun verdigi contratubexi kullanmya basliycam dikislerim icin verdi bana da dikis izini yok ediyosa catlagada faydasi olur diye dusunuyorum.Kizlar merhaba ayni dert bendede var ben countratubex krem varya onu kullaniyorum hem dikişlere hem çatlaklara sürüyorum bu krem dikiş izini geçirmek için fakat ben çatlaklarada sürüyorum faydasi varmi derseniz çatlaklarin üzeri soyuluyor ama bu kremi 1 sene kullanmak lazimmiş 1 sene kullanirmiyim bilemem ama sanki biraz faydasi var ayrica dogum yapali 2,5 ay oluyor
Merhaba dun kahve limon kürü ile ilgili olan basliga da yazmistim bir ay oldu dogum yapali kahve limon lierac ve bio oil kullanıyorum ama lierac bitince bende doktorun verdigi contratubexi kullanmya basliycam dikislerim icin verdi bana da dikis izini yok ediyosa catlagada faydasi olur diye dusunuyorum.
bende 15 haftalık hamileyim ve çatlağa çok yatkın olan cildim için bebe yağı kakao yağı ve badem yağı aldım ama vakit bulupta öyle düzenli kullandığım yok ne yazıkki
umarım bendede oluşmaz
merhaba canim dogum yapali ne kadar oldu? Ben bio oil bi sure kullanip biraktim.
Karnimda ve basenlerimde var malesef ama artik yeni degiller oglum 2 yasina girecek neredeyse.
Kahve limonu nasil hazirliyorsun? Turk kahvesinden mi yapiliyor?
Yani bir kullanim icin ne kadar kahve ne kadar limon bende yapmayi dusunuyorum cunki..
Merhaba dun kahve limon kürü ile ilgili olan basliga da yazmistim bir ay oldu dogum yapali kahve limon lierac ve bio oil kullanıyorum ama lierac bitince bende doktorun verdigi contratubexi kullanmya basliycam dikislerim icin verdi bana da dikis izini yok ediyosa catlagada faydasi olur diye dusunuyorum.