Çatlaklar çatlak görünümünü yok edebilirsiniz kızlar!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

denizkumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
69
1
öyle otlara, yağlara dünyanın parasını vermeyin kızlar! çatlakları geçirmede en etkili yöntem pilates.. ablamın çatlakları ve selülitleri vardı, pilatese başladı ve bikaç ay içinde hem duruşu düzeldi hem de bacakları şu reklamlardaki fotoşoplu bacaklar gibi pürüzsüz oldu.. vaktiniz varsa deneyin derim ben:KK51:

Merhaba :) pilates vucüt proporsiyonu,sıkılaşma vede genel postür duruşu için mükemmel bi egzersiz çeşidi.Ancak selüleit için bi derece ,çatlaklar içiğnse çözüm diil maselef

öyle otlara, yağlara dünyanın parasını vermeyin kızlar! çatlakları geçirmede en etkili yöntem pilates.. ablamın çatlakları ve selülitleri vardı, pilatese başladı ve bikaç ay içinde hem duruşu düzeldi hem de bacakları şu reklamlardaki fotoşoplu bacaklar gibi pürüzsüz oldu.. vaktiniz varsa deneyin derim ben:KK51:

Başlangıç için haftada 3 gün 1 er saat yeterli,,:nazar:

açıkçası gözümle görmesem inanmazdım ama gerçekten etki ediyor ha tabi beslenmeye de dikkat etmek şartıyla

Benim ablamin cok catlagi vardi zayifladikca sIkIlastIkca cokcok aza indi

baska bişey kullanmadımı krem filan yani sadece plateslemi düzeldi görünümü...birde kaç yıllıktı çatlakları eskimi yenimi..buruşuk bi görüntü varmıydı

Canimm valla acikcasi birsey yapmadi zamanla kilo verdi.
Baya eski catlaklardi dogum falanda yapmisti.
Ama zayiflayinca sIkIlasInca neredeyse belli olmuyordu

benimde tam tersi zayıfladıkça çatlaklar daha çok belli oluyo buruş buruş duruyo:KK50:

X