Çatlaklar Çatlak Görünümünü Azaltan Maske

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

asi19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
115
0
Doktorum programında izlemiştim güzellik uzmanı bir bayan çatlakları olan başka bir bayanın üzerinde uygulamanın nasıl yapılacağını da göstermişti.

Malzemeler:

1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı

1 yemek kaşığı kekik yağı

1 yemek kaşığı portakal

1 tatlı kaşığı karabiber yağı

1 çay kaşığı tarçın yağı

bunların hepsini koyu renkli cam bir kavanozda (yağları tahta kaşıkla ölçerek koyuyoruz metal kaşık kullanılmayacak) karıştırıp yağ karışımı bitene kadar (bittikten sonra aynı ölçülerde yenisini hazırlarsınız) haftada en az 2 kez bir fırça yardımı ile aşağıdan yukarı doğru sürerek daha sonra bir miktar masajla çatlak olan bölgemize yedireceğiz... çatlak olan bölge karın kısmında ise masaj saat yönünde bacaklarda ise yine aşağıdan yukarı doğru olacak.hafif masajdan sonra streç filmle o bölgeler sarılacak en az 20 dakika en fazla 1 saat bekletilecek ve daha sonra ılık tercihen soğuğa yakın su ile o bölge yıkanacak.yağın vücuttan kolay çıkması için su değdirmeden önce duş jelini yıkayacağınız bölgeye sürün ovalayın daha sonra su değdirinki yağ vücüdunuza bulaşıp kalmasın daha kolay temizlensin demişti ben denedim gerçekten bu şekilde yağ daha kolay arınıyor işlem bu kadar ben 2 gündür uyguluyorum gelişme olursa burdan sizlerle paylaşırım.sizlerde denemek isterseniz kolay gelsin. :KK16:unutmadan söyleyim yağ karışımı serin ve güneş ışığı olmayan bir yerde saklanacak ama bu serinyer olarak buz dolabı olmazsa iyi olur demişti güzellik uzmanı.

bayanlar birde bu yağlara başka yağ eklenmeyip oranlarında da daha fazla yada daha az şeklinde değişiklik olmamalıda denmişti.çünki yağlar birbirine karıştığında yada oranları değiştirildiğinde etki şekli ve özellikleri değişebiliyormuş.tavsiyem alerjik bir duruma karşı vücudunuzun küçük bir bölümünde test edip bir sorun yaşamazsanız kullanmanız.

doktorumdaki güzellik uzmanı yeni oluşmuş çatlaklarda 2 haftada etkisini gösteririr ama çatlaklarınız eskiyse daha uzun sürebilir demişti.ben 3 kez uyguladım çatlaklarda bir değişiklik yok şuan.

doktorumdaki güzellik uzmanı yeni oluşmuş çatlaklarda 2 haftada etkisini gösteririr ama çatlaklarınız eskiyse daha uzun sürebilir demişti.ben 3 kez uyguladım çatlaklarda bir değişiklik yok şuan.

canım bi gelişme olmadımı yaa ??

X