Çatlaklar Çatladım

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Healtylifee

Canım kendim
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2018
36
41
Mrb arkadaslar 24 yasindayim ergenlikte hizli gelismeden dolayi heryerim catladi goğüs bacak popo kol omuz bile simdi bunlari kafaya takmis duumdayim kilo vericem baskalarina baktigimda ciltleri puruzsuz hemde yasi ilerlemis olanlar bile hic bisey yapmadan benimki hep catlak kilo versem bile istedigim goruntuye ulasamiycam sizce caresi varmidir çatlağin

Mrb arkadaslar 24 yasindayim ergenlikte hizli gelismeden dolayi heryerim catladi goğüs bacak popo kol omuz bile simdi bunlari kafaya takmis duumdayim kilo vericem baskalarina baktigimda ciltleri puruzsuz hemde yasi ilerlemis olanlar bile hic bisey yapmadan benimki hep catlak kilo versem bile istedigim goruntuye ulasamiycam sizce caresi varmidir çatlağin
Cildiyeye git canim ona sorman lazim:kahve::kahve:

Aynı yaştayız bacaklarım çatlak hatta düz kapağımın arkası bıle senın gıbı bır ara kafayı takıyodym ıstedıklerımı gıyemıyordum sonra amannnnn dedım sımdı kusa elbıseler etekler gıyıyorum kimsede umrumda degıl

Bende de epeydir çatlak var. Hiç de kafaya takmıyorum. Çözümü var mı bilmiyorum. Cildiyeye sormak en mantıklısı. Lazer falan duymuştum bu çatlak için ama emin değilim.

Ben catlagi olmayan insan gormedim. 10 yasindaki kuzenimin bile beli poposu bacagi catlamis. Ki baya da zayif
Catlak benim hic gozume carpmiyor hic rahatsiz etmiyor ya
Baskasinda gorunce de yadirgamiyorum yani bence cogu insan da boyle

Bende oyleyim ama sadece baldir ve kalcalarimda var. Bi ara cok arastirdim bisey bulamadim. Alistim onlara:KK45:

Geçen komşuya giderken kısa birşey gitmiştim 6 aylık bebeğim var hamilelikte çatladım bende. Komşu göbeğimi gördü. Iyyyyy bu nenen çatlamadım dedi şok olmuş aklıma o geldi çok sinir bozucu

Lazerle %80 falan görüntüsünü azaltıyorlarmış ama masraflıdır ne gerek ona vereceğin parayı başka değerlendirirsin mankenlerde ünlülerde bile var derin fazla esnek değilse çatlar o hiç çatlagı olmayanlar esnekdir derisini çekersin uzar yani ideal kilona kavuş fit ve sıkı ol yaşın genç toparlarsın. cilt fondöteni kullan askılı vs giyerken her şeyin çaresi var.

Bazı vücut çatlamaya daha yatkın oluyor. Hamileyken bir gecede kocaman çizgiler oluşmuştu da birkaç haftamı hönkürerek ağlayarak geçirdim. Tabi duruyorlar hala ama ben alıştım. Yani diyeceğim şu ki tek çatlağınız kilo alıp verme çatlağı olsun. Hamilelik çatlaklarından sonra kilo alıp verme çatlaklarım sevimli bile görünüyor bazen :KK59:

Aynı yaştayız bacaklarım çatlak hatta düz kapağımın arkası bıle senın gıbı bır ara kafayı takıyodym ıstedıklerımı gıyemıyordum sonra amannnnn dedım sımdı kusa elbıseler etekler gıyıyorum kimsede umrumda degıl
Benimki bayağı çatlak ama aşırı belli oluyor sen ne guzel takmiyorsun o iyi

Bende de epeydir çatlak var. Hiç de kafaya takmıyorum. Çözümü var mı bilmiyorum. Cildiyeye sormak en mantıklısı. Lazer falan duymuştum bu çatlak için ama emin değilim.
Benim sanki hamile çatlagi gibi göbeğim çok fena lazer masrafliymis bayaği takmaman ne guzel

Ben catlagi olmayan insan gormedim. 10 yasindaki kuzenimin bile beli poposu bacagi catlamis. Ki baya da zayif
Catlak benim hic gozume carpmiyor hic rahatsiz etmiyor ya
Baskasinda gorunce de yadirgamiyorum yani bence cogu insan da boyle
Benim cildim hem catlak hemde puruzlu ama : ( ne yapsam guzel olmuycak gibi mesela ben asla evde bile göbegi acik bisey giyemem asiri takintiliyim ama yasitlarimin cildi cok güzel

Geçen komşuya giderken kısa birşey gitmiştim 6 aylık bebeğim var hamilelikte çatladım bende. Komşu göbeğimi gördü. Iyyyyy bu nenen çatlamadım dedi şok olmuş aklıma o geldi çok sinir bozucu
Aynen gercekten moralim bozuluyor aklima gelince ama komsuya noluyor onu anlamadim ben siz takmiyorsaniz sorun yok ben kendim takintiliyim benim takmadigim bi seyi baskasi soylese bile takmam

X