• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatirdayan koltuklar !!

Sweetlover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
70
-144
38
Arkadaslar merhaba
6 ay once yeni bir salon takimi aldik. Koltuklar yemek masasi sandalyesi hepsini birbirine uydurduk bi guzel. Mobilyalar geldi bi heves oturuyoruz. Caat diye ses. Surekli boyle ama. Aradik yeni mobilya kuruyunca gecer dediler. Agustosa kadar dayandik yok kuruma falan caat sesler devam. Aradik zorla geldiler adamlar goturduler getirdiler yine ayni. Safligimiza denk geldi ses cikarmadik. Belki duzelir zamanla dedik ama iyice azdi bu sesler oyle bi ses cikiyoki oturunca sanki kiriliyo. Dun yine aradim ve bayiyi devraldiklarini bizim aldigimiz adamlarin artik olmadigini iyi niyetinden teknik servisi yollayabilecegini soyledi. Degisim falan yapamam dedi. Sizce tuketici mahkemesine gitsek lehimize sonuclabir mi. Bizi mi kandiriyo bu adam.

tuketici mahkemesini bilemem ama ayni sorun bende de var , biz bi marangoz getirdik eve gosterdik
koltuklari dengesiz yapmislar yani aslinda 4 bacagi var ama yetmiyormus ortasinda da bacak.olmasi gerekiyormus , destek yapalim dedi
henuz yaptirmadik ama sizinki de oyle bisey olabilir

tuketici mahkemesini bilemem ama ayni sorun bende de var , biz bi marangoz getirdik eve gosterdik
koltuklari dengesiz yapmislar yani aslinda 4 bacagi var ama yetmiyormus ortasinda da bacak.olmasi gerekiyormus , destek yapalim dedi
Bizimkinin ortasnda destek olmasına rağmen o ses var

Bizim L koltuktada öyle olmuştu ama bizimki gırç diye bir ses çıkarıyor belli bir yerine oturunca ;) bi sefer götürdüler düZeldi geldi şimdi yeni yeni başladı ama garantisi geçti yapmazlar maalesef o yüzden idare ediyoruz bellonadan almıştım hiç sorunsuz gelip götürmüşlerdi bence şikayet edin ;)

Benim köşe koltuğum benim hep oturduğum tarafta gıcırdıyordu:)) tabi hamileyken 90 kiloya çıkmıştım:)
Eşim vidalarını sıktı düzeldi ama 6 yıllık bizimkisi

Yaptırın mutlaka geçiyor hemen. Benim L koltuğum da gıcırdıyordu ortasına bir ayak yaptılar geçti.

Ayni sorun benim koltuklardada var. Ilk aldigimiz gunden beri 1.5 sene oldu hala var. Sizi anlayabiliyorum sinir bozucu.

Ortasinda o direk de var. Ama malesef ses mevcut. Basit bi ses de degil baya caaaat diye kirlma sesi gibi bi ses.

Ortasinda o direk de var. Ama malesef ses mevcut. Basit bi ses de degil baya caaaat diye kirlma sesi gibi bi ses.
Sizin galiba direk tahtalardan geliyor bizimkisi gıcırdıyor daha çok koltuğun altındaki lastikleri sıktılar diye biliyorum geçmişti ozaman

Back
X