catik kaş

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
34
Arkadaşlar ben 28 yasindayim gun icinde sik sik catiyorum ve sert bir ifade veriyor bana. Henüz doktora gitmedim ama dolgu sinir öldürme gibi birşey var mi artik su kaslarimi catmiyayim.

Konu sahibi gözleriniz renkli mi acaba? Renkli gözler daha hassas oluyor ışığa karşı..

Bende duymadım sinirlenince benimde kaşlarım çatılıyo ama hiç böyle bişeye başvurmayı düşünmedim düşünmemde

Konu sahibi gözleriniz renkli mi acaba? Renkli gözler daha hassas oluyor ışığa karşı..

Yok canim renkli değil gözlerim ama migrenden de kaynaklanabilir isik hassasiyeti

sert yüzlü biri olmamak için elinden geleni yapiyorun ama aliskanlik midir nedir anlamadim.

Belki bir çözümü bir yol bulani vardır diye sordum . :)

Arkadaşlar ben 28 yasindayim gun icinde sik sik catiyorum ve sert bir ifade veriyor bana. Henüz doktora gitmedim ama dolgu sinir öldürme gibi birşey var mi artik su kaslarimi catmiyayim.

Tabiki çaresi var .En güzel çare BOTOKS .6 ay etkili. Yaptır kaşlarını çatamazsın .İy bir dr çok güzel yapabilir çok doğal olur .Botoks yaptırdığını kimse anlamaz.Ben 1 yıldır yaptırıyorum harika çok memnunum .İfademde değişiklik yok çok doğal duruyor.

Harika birşey :) bende düşünüyorum yaa Bakalim yaz sonuna . çünkü yeğenin bile artik bana ozenip kas catinca dedim bu boyle olmayacak :)

Sen kaç yasindasin canim

Kaş çatmaktan dolayı mimik kırışıklığı oluşmuşsa dolgu yapılıyor.
Bence henüz kırışıklık falan oluşmamışsa kendi kendine telkin ederek kurtulabilirsin kaş çatmaktan.
21 günde alışkanlıklar değiştirilebilirmiş canım:)

Hafif var zaten kirisiklik , ama çabucak olsun bitsin istiyorum bir de çocukluktan kalma şişlik var alnimda kuzenim sopa geçirmisti kafama :banghead:

Oda tam çatma hizasina yakin sağ tarafta şişlik geçmedi . ama dediğin telkinde yapılabilir su KPSS yi bir atlatyim da :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Harika birşey :) bende düşünüyorum yaa Bakalim yaz sonuna . çünkü yeğenin bile artik bana ozenip kas catinca dedim bu boyle olmayacak :)

Sen kaç yasindasin canim

Canım merhaba .Ben 50 yaşlarındayım ama çok genç bir cildim var .Bence genç yaşlarda botoksa başla .İyi bir dr la harika sonuçlar alırsın .Çok doğal görünür kimse anlamaz.Ama dr seçimi ve ne istediğini kesin bir dille anlatman çok önemli.

Annemde çok kaşını çattığı için gözlerinin üstünde çizikler oluyor çatmasa bile çatıyormuş gibi duruyor. kesin 5 yıla bende de olacak birşeyler yapmalı

Rosenoire ,,, selamlar :) :) yarı kalıcı dolgu için ( dudak ve nazobial dudak kenarında oluşan çiğiler için ) forumlarıda araştırıyorum tavsiye edebileceğin yer ,dr ,, vs varmı ,, geçici dolgu yaptırdım ,, kötü bi tecrübe oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…