- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
- Konu Sahibi Dumanikara
Arkadaşlar ben 28 yasindayim gun icinde sik sik catiyorum ve sert bir ifade veriyor bana. Henüz doktora gitmedim ama dolgu sinir öldürme gibi birşey var mi artik su kaslarimi catmiyayim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben 28 yasindayim gun icinde sik sik catiyorum ve sert bir ifade veriyor bana. Henüz doktora gitmedim ama dolgu sinir öldürme gibi birşey var mi artik su kaslarimi catmiyayim.
İlk defa duydum böyle bişi..
Bende duymadım sinirlenince benimde kaşlarım çatılıyo ama hiç böyle bişeye başvurmayı düşünmedim düşünmemde
Konu sahibi gözleriniz renkli mi acaba? Renkli gözler daha hassas oluyor ışığa karşı..
Tabiki çaresi var .En güzel çare BOTOKS .6 ay etkili. Yaptır kaşlarını çatamazsın .İy bir dr çok güzel yapabilir çok doğal olur .Botoks yaptırdığını kimse anlamaz.Ben 1 yıldır yaptırıyorum harika çok memnunum .İfademde değişiklik yok çok doğal duruyor.
Kaş çatmaktan dolayı mimik kırışıklığı oluşmuşsa dolgu yapılıyor.
Bence henüz kırışıklık falan oluşmamışsa kendi kendine telkin ederek kurtulabilirsin kaş çatmaktan.
21 günde alışkanlıklar değiştirilebilirmiş canım:)
Harika birşey :) bende düşünüyorum yaa Bakalim yaz sonuna . çünkü yeğenin bile artik bana ozenip kas catinca dedim bu boyle olmayacak :)
Sen kaç yasindasin canim
Annemde çok kaşını çattığı için gözlerinin üstünde çizikler oluyor çatmasa bile çatıyormuş gibi duruyor. kesin 5 yıla bende de olacak birşeyler yapmalıArkadaşlar ben 28 yasindayim gun icinde sik sik catiyorum ve sert bir ifade veriyor bana. Henüz doktora gitmedim ama dolgu sinir öldürme gibi birşey var mi artik su kaslarimi catmiyayim.
Rosenoire ,,, selamlar :) :) yarı kalıcı dolgu için ( dudak ve nazobial dudak kenarında oluşan çiğiler için ) forumlarıda araştırıyorum tavsiye edebileceğin yer ,dr ,, vs varmı ,, geçici dolgu yaptırdım ,, kötü bi tecrübe oldu benim içinCanım merhaba .Ben 50 yaşlarındayım ama çok genç bir cildim var .Bence genç yaşlarda botoksa başla .İyi bir dr la harika sonuçlar alırsın .Çok doğal görünür kimse anlamaz.Ama dr seçimi ve ne istediğini kesin bir dille anlatman çok önemli.