Kizlar merhabalar 38+5 deyim 37. Haftada cati muayanem yapildi normal dogum ici. Bir sorun yok dedi doktorum gectigimiz cumartesi tekrar alttan muayane etti 2 cm aciklik vardi yarin yine kontrolum var ve yone alttan muayane edecek bu arada arada giren sancilar disinda sancim yok nst de de cok siddetli kasilmalar yok bu kadar sik alttan muayane normalmi sanci baslamadan birde illaki suni sanci ile dogumu baslatmak istiyor bekleyecegim dememe ragmen kafam cok karisik surekli vajinal muayne sakincali degilmi
Bana da bu kontrolde bakıcak alttan dogum için çok acıyomu neyle bakıuo ne kadar sürüyo dün acile gittim nst de sancım çıktı alttan bakılacak dedi bende korkumdan baktıramadım normal doğumu çok isyiuorum ama bu yüzden cesaretim kırılıyo açıklık olduğundan o kadar çok bakıyo bence bude niye sunu sancıyla başlatmak istiyoki kendi sancın varken sonuna kadar diren bence herşeyin kolayına kaçıyo zaten bu doktorlar
İlk 37 de oldum bende canım catı kontrolü içindi o pek acımadı birkaç gün sonra tekrar açılma kontrolü yaptı şikayetim sancım yoktu daha içeri soktu sanki elini dayanamadım ikinci muayaneye dogum olmazsa salı tekrar aynı muayane var şimdiden korkuyorum doğumu nasıl yapcam gerçi bilmiyorumbenm ilk önce ebe yaptı muayeneyi, acımadı diyemicem canım baya bi yandı, sonra dr geldi o da baktı ilki kadar acımadı. Zaten ebe ilkinde acır diğerlerinde acımaz demişti öyle de oldu. Bakalım bundan sonra ne olur.. Bu arada ben ilk muayenemi dun yanı 40+5 de oldum.. O da nstde yoklama sancılarını gördükten sonra..
İlk 37 de oldum bende canım catı kontrolü içindi o pek acımadı birkaç gün sonra tekrar açılma kontrolü yaptı şikayetim sancım yoktu daha içeri soktu sanki elini dayanamadım ikinci muayaneye dogum olmazsa salı tekrar aynı muayane var şimdiden korkuyorum doğumu nasıl yapcam gerçi bilmiyorum
Salıdan önce doğum yapsam bari doğum anında olsam o muayaneyi sadece nasıl olsa epidural olacak hissetmem ozamançatı muayenesi olmadım ben hiç, açılma var mı yok diye dün bakıldı, demek ki çatı muayenesi daha kolay, ben zoruyla başladım :) çok canım yandı benmde, dayandım ama nasıl :) doğumdan da gözüm korktu açıkcası benimde..
Salıdan önce doğum yapsam bari doğum anında olsam o muayaneyi sadece nasıl olsa epidural olacak hissetmem ozamanaynen zoruyla başlamışsın :) bi daha bakacaklar mı açılmaya
Sanırım salı da benim öyle olacakpazartesi bakılcak duruma göre müdahale edilcek. öyle ya da böyle pazartesi günü kızım doğacak sanırım zorla :)
Sanırım salı da benim öyle olacakhayırlısı olsun şimdiden canım inş. Müdahaleye gerek kalmadan geliverir kendiliğinden
Benimde :-( ama yine de öyle olmasını istediğim için inanmak istiyorum:)artık umudum kalmadı ama inşallah :)