Off ya bende yarın yaptırcam çok korkuyorum canın acıdı mı pekiKizlar selam 37.haftamdayim ve dun cati muaynesi yapildi.doktorum 1 cm acilma oldugunu yumusama oldugunu soyledi.muayneden sonra kanama olabilecegini soyledu.muayneden sonra adet sancisi gibi sancim oldu dun.bu sabahta kanamam devam edince doktorumu aradim.kanamanin muayne sonrasi normal oldugunu artik daha hizli acilma olacagi icin bu sancinin olabilecegini soyledi ama cok korkuorum acaba boyle bisey yasayan oldumu aranizda
Evet beni de çok geriyor bu muayene gerçi buna dayanamayıp nasıl doğurcam onu da bilmiyorum ama hayırlısı bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi boşMuayne can yakici bisey degil ama doktor baya ilerilere bakinca insan kasiliyor.dogum sancisini nasil ayirt edecegimi hissettirdi bide o an baya ter doktum.adet sancisinin uzeri biseydi.ama cok kisa suruyor zaten.sonrasinda kanaman ve agrin olabilir demesine ragmen panik oldum yinede.
Muayene en kolay kismi sanirim:) gerilecek gibi kotu degil hic korkma bide n durumda oldugunu merak ettigin icin o sirada korkmuyor insan.sadece dogumun yaklastigi dusuncesi heyecan yaratiyor.acaba bu dogum belirtisimi diye kendimu dinliyorum surekli.Amin onlar icin katlaniyoruz herseye allah yardimcimuz olsunEvet beni de çok geriyor bu muayene gerçi buna dayanamayıp nasıl doğurcam onu da bilmiyorum ama hayırlısı bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş
Benimki 37 de başladiBenim doktorumda bakmadı henuz . Sizinkiler çok erken bakmis gibi geldi bana. Benimki 40. Haftada bakacağını söyledi umarım bebegim gerek kalmadan gelir sağlıkla.