çatı muayenesi ?

halea

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
39
0
286
Ordu
şimdiye kadar hep normal doğum istedim. 38. haftadayım. bugün çatı muayenesinde dr çatımın çok dar olduğunu kemik yapımın basık olduğunu söyledi. sezeryandan da korkuyorum. allak bullak oldum ...

Canım bu işler çok belli olmuyor bence...İki gün öncede bizim arkadaşa doktor çatın geniş çok rahat doğum yaparsın dediler..Kız 2 günde doğuramadı...Yengemede çatın dar dedi doktor yarım saat içinde doğurdu...Oyüzden sıkma canını...

selma arkadasıma katılıyorum benimde bi arkadasıma catın dar normal yapamazsın demiş oda başka bi doktora gitti normal doğum yaptı benimde catın çok normal kolay doğum yaparsın demişti doktorum ama çok zor oldu baska bi doktora daha görün canım oda aynı şeyi derse sezeryan olucak die hiçde üzülme bebişin iyi olsun benim bebeğim çok zorlandığı için boynunda bi rahatsızlık oldu keşke sezeryan olsaydım diyorum bazen önemli olan bebeğin cnm hayırlısı olsun herşeyin

kızlar teşekkürler, ben de bi dr a daha gitmeyi düşünüyorum. hayırlısı olsun tabi sağlık herşeyden önce gelir

banada çatı normal dendi 30 dikişle normal doğum oldu pek gerekte yokmuş sezaryen olsa daha iyiydi belki.o yüzden takılma normal doğurcam diye sezaryende cokk kötü bişe diil hangisi uygunsa öyle olsun de geçip gitsin bebişine hayırlısıyla kavuş inşallah:emir_bebek:

Back