- Konu Sahibi nurcandogu
arkadaşlar 37nci haftamda hamileyim ve doktorum normal doğum diyor ancak çatı muayenesi yapmadı ve gerek olmadığını söyledi. ama nasıl olur nerden anlayabilirki ?
CADIARZU
CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb ben 39.haftada çatı muayenesi oldum çok korkulacak bişey değil zaten çok kısa sürüyor. muayene sonucu normal doğum yapabileceğimi ama çok kolay bir doğum olmayacağını söyledi çünkü rahim genişliği iyi dedi ama vajina ağzım darmış iki saatlik falan bir ıkınma ile olabileceğini söyledi. moralim bozuldu iki saat boyunca bir insan nasıl ıkınır.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar bende 37+6cı haftadayım doktorum iki gün sonra gel vajinal muayne yapıcaz dedi açıkcası korkuyorum neden böyle birşey yapıyor sizin çatı muaynesi dediğiniz şeymi ilk hamileliğim korkuyorumda bana acil cevap yazın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yapmıyolarsa bırakın yapmasınlar yaaaa boşverinnnn benim muayanem çok kötü geçti ama korkudan tabi,adama kan kusturdum.
yapmıyolarsa bırakın yapmasınlar yaaaa boşverinnnn benim muayanem çok kötü geçti ama korkudan tabi,adama kan kusturdum.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar bende 37+6cı haftadayım doktorum iki gün sonra gel vajinal muayne yapıcaz dedi açıkcası korkuyorum neden böyle birşey yapıyor sizin çatı muaynesi dediğiniz şeymi ilk hamileliğim korkuyorumda bana acil cevap
yazın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm arkadaşlar bende 38. haftadayım bugün son kontrole giyyim doktor bebeğin tam oturmadığını söyledi çok korkuyorum sezeryan olur diye.Çatı muayenesi nedir nasıl yapılır. bilgisi olanlar ve yaptıranlardan bilgi istiyorum lütfen
Ben karde nin eltisiyim.. hamileliğimin 40. haftasındayım ve 1 hafta içinde 3 kere catı muayenesi oldum.. 1. cok zor gelmişti hatta doğum baslamadan bir daha hastaneye gitmicem demiştim ama bu 3. kontrolüm... cokta korkulacak bir sey yok .. arkadaslar normal doğum düşünüyorsak çatı muayenesinden korkmak cok saçma olduğunu anladım..
neden herkes korkuyor ki nedir bu çatı muanesi tam olarak açıkca yazın kızlar yani benide korkuttunuz şimdi yaa. Doktor içeri aletmi sokuyor veya canı mı yanıyor insanın nedir bunun aslı? mafoldumben