Ben alakasi oldugunu duşunmuyorum.
Ilk dogumumda 35 haftada cati muayenesi oldum ..
40 haftada bebegim dogdu. Bebek gelmek istiyorsa engel olamazsiniz zaten
Bunu neden doktorunuza sormadiniZ...
Benim cati muyenem yapildiktan sonra cok agrim olmustu ve hic gecmemisti 2 gun icinde de dogurmustum ama zaten 39 haftaliktim senin duzenli bi sekilde sancin yoksa korkma dogum sancisiysa duzenli araliklarla devam ediyo sen takip et yinede
O gune kadar hic vajinal muayene olmadigim icin agrim olmstu tabikii biraz.Muayene sonrası adet baslangici gibi kahverengi akinti vs olmusmuydu peki? Umarim nişan dedikleri şey bu degildir.
Doktoruma sormadım cunku baska şehirde doktorum.
O gune kadar hic vajinal muayene olmadigim icin agrim olmstu tabikii biraz.
Ama öyle bahsettigin gibi lekelenme filan olmadi.Diger 2 gebeligimde nişan denen kahverengi akinti geldi 2 gun sonra da doğuma gittim zaten.
Doktorunuza telefonla ulasamiyor musunuz ?
En yakin bir hastaneye kontrole gitmenizi öneririm.
Sağlikla gelsin insallah minik ...
Nısanin gelmesi sancin baslayacak demek degil ! Başlamayabilir de...Bugun doktorumla gorustum telefondan nst istedi , yaptirdim. Sancı olmadığını soyledi. Dunki nişansa sancı başlardı diyip nişan olmamasini umut ediyorum..
Birkac tetkik vs.. pazartesi çagırdı kontrole.
İyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Benim doğumum nişan geldikten 5 6 gün sonra oldu.Bugun doktorumla gorustum telefondan nst istedi , yaptirdim. Sancı olmadığını soyledi. Dunki nişansa sancı başlardı diyip nişan olmamasini umut ediyorum..
Birkac tetkik vs.. pazartesi çagırdı kontrole.
İyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Benim de geçti gibi umuyorum. Yogun bir sey degildi bugun ebe de muayene kaynaklı olacağını soyledi. Doktor da pazartesi cagirdi ve bugun igne adı verdi erken dogumu engellemek icinmis. Onu yaptirt dedi onlem olarak. Sonuç hala dogurmadim :)Bende gecen oldum kadin dedi normal kahverengi kirmizi gelmssi sonra devm ederse kan dedi sknti benimde oldu iki gun kahverengi oldu sonra gecti zaten
Benim doğumum nişan geldikten 5 6 gün sonra oldu.
Yani nişan gelince bebek doğmuyor hemen, sanılanın aksine.
Uzun ara olan kadınlar da var.
Dogrmazsn hatta nolur solym mi 38 lere gelrsn sonra dersn arrk gel gelmez tamamlarsn 40.haftayi bak gor :)Benim de geçti gibi umuyorum. Yogun bir sey degildi bugun ebe de muayene kaynaklı olacağını soyledi. Doktor da pazartesi cagirdi ve bugun igne adı verdi erken dogumu engellemek icinmis. Onu yaptirt dedi onlem olarak. Sonuç hala dogurmadim :)
Evet bir ay olanlar bile varmış ama enfeksiyona açık hale geliyormuş bebek. Benim gonlüm nişan olmamasından yana yine de.
Dogrmazsn hatta nolur solym mi 38 lere gelrsn sonra dersn arrk gel gelmez tamamlarsn 40.haftayi bak gor :)
Hic ole deme gelmesi icin ugrasyorum k3bldgnden kizmn gelcgi yok az kaldi dolmssina suni yiyecm bu gidisle:)İnşallah 38 leri buluyim da icabına bakarim ben :)
Ben sezaryenle halletcem bu işi doktor beklemez 38 den sonra diye düşünüyorum ve bu bebek de çok beklemeyecek gibi :)Hic ole deme gelmesi icin ugrasyorum k3bldgnden kizmn gelcgi yok az kaldi dolmssina suni yiyecm bu gidisle:)
Normal ywpamyrmsn engel mi snaaBen sezaryenle halletcem bu işi doktor beklemez 38 den sonra diye düşünüyorum ve bu bebek de çok beklemeyecek gibi :)
Normal ywpamyrmsn engel mi snaa
Hic ole deme sonra pisman olma bende ole dusunyrdm normalden korkyrdm ama normal yapcmcbebegmn saglgi kendi saglgm icin normal yapmk istyrmBen bu konudan çok polemige girdim agzimizin tadi bozulmasin :) yapip yapamayacagimi bilmiyorum sezeryan istiyorum baştan beri.
Ben normalden korkmuyorumki :) sadece istemiyorum..Hic ole deme sonra pisman olma bende ole dusunyrdm normalden korkyrdm ama normal yapcmcbebegmn saglgi kendi saglgm icin normal yapmk istyrm
Sen blrsn herkesn kendi tercihiBen normalden korkmuyorumki :) sadece istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?