M melboz Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 43 8 1 22 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi melboz #1 Çatı muayenesi olduktan sonra doğum yapan var mı? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu?
Cucuthecatt Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 3.196 2.801 63 30 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi melboz #2 melboz .!.: Çatı muayenesi olduktan sonra doğum yapan var mı? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu? Genişletmek için tıkla... Alakası var mıydı şansa mı öyle denk geldi bilmiyorum ama muayenenin ertesi günü gece suyum geldi doğum yaptım
melboz .!.: Çatı muayenesi olduktan sonra doğum yapan var mı? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu? Genişletmek için tıkla... Alakası var mıydı şansa mı öyle denk geldi bilmiyorum ama muayenenin ertesi günü gece suyum geldi doğum yaptım
V Vaveylay Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 630 422 18 25 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi melboz #3 melboz .!.: Çatı muayenesi olduktan sonra doğum yapan var mı? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla doğum başlatmıyor ama muayene sonrası kanama vs. Oluyor
melboz .!.: Çatı muayenesi olduktan sonra doğum yapan var mı? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla doğum başlatmıyor ama muayene sonrası kanama vs. Oluyor
tuva luna 🤍🖤 Kayıtlı Üye 3 Aralık 2023 629 306 23 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi melboz #4 melboz .!.: Çatı muayenesi olduktan sonra doğum yapan var mı? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu? Genişletmek için tıkla... bende etki etmedi muane oldum ben şuan 41+4 gebelik haftasındayım hala doğurmadım korkulacak bir şey yok muaneden ihmal etmeyin
melboz .!.: Çatı muayenesi olduktan sonra doğum yapan var mı? Çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu? Genişletmek için tıkla... bende etki etmedi muane oldum ben şuan 41+4 gebelik haftasındayım hala doğurmadım korkulacak bir şey yok muaneden ihmal etmeyin
hanyolcuhanciyolcu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 1.062 2.692 48 30 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi melboz #5 Yok böyle bir sey