• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatı katını terasa çevirmek

mxuxberra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
45
0
86
44
Ankara
Sevgili arkadaşlar, 5 katlı bir apartmanın en üst katında oturuyorum.Çatıyı terasa çevirmek istiyorum.Bazı prosedürler var öğrendim. Ancak bana kaça patlar bu iş hiç bi fikrim yok.Aranızda yaptıran varsa ne gibi süreçler yaşadı prosedür bazında, maliyeti ne oldu ve ne kadar zaman sürdü inşaatı merak ediyorum.Bu konuda tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.Teşekkürler.

Hep kocaman terası olan bi evde yaşamak istemişimdir ama kısmet olmadı henüz :1:
Nedir ne değildir bilemem ama bence imkanın varsa çevir terası,koy şezlongunu güneşlen en büyük hayalim :1:

Kim istemez ki.Ancak benimkisi birazda mecburiyetten.Kalabalık bir ailem var ve eddeki oda sayısı yeterli omuyor.Aile üyelerini daha büyük bi eve taşınmaya ikna edemeyince çareyi terasa yapıp oda sayısını artırmakta buldum.Ancak yasal süreçleri bir bir başarıyla geçmem gerekecek önce.Sonrada bu işleri hem güvenilir hemde uygun bi fiyata yapacak birilerini bulmam gerek tabi.

Bizde geçen yaz terasımıza kamelya yaptırdık malzeme hariç işçilik 2000 tl tuttu muhtemelen malzemeyle 5000 tl yı bulyor :)

Back
X