Çatı Katı Dekorasyonu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Çatı katı dekorasyonuna eskiden pek rağbet edilmezdi . Ardiye ve depo alanları olarak kullanılan çatı katları günümüzde gerek modern dekorasyon tarzı gerekse farklı ve kullanışlı mobilya seçimleri ile şık, farklı -en güzeli de- kullanışlı mekanlar haline dönüştü.Sizlerle birbirinden farklı modern çatı katı dizaynlarını inceleyerek çatı katlarını nasıl dekore edebileceğiniz konusunda bilgi vermek yerine örneklerimizle sizleri aydınlatacagız.

nasıl dizayn edilirse edilsin beni boğar. normalden geniş bir evde bile daralırken ç.katında hiç yaşayamam.

çatı katını hep sevmişimdir daha doğrusu çatılı evleri çok beğenirirm bana hep masal dünyasındaki evler gibi çekici ve güzel gelir

yaaa bu örnekler süper evet çatı katları beni de masallara götürüyor ama bu tavan camlarına ölüyorum yaa adı her neyse

kaşılıcak sığınılacak bir liman yok yok saray gibi duruyor bunlar.offfff

evet çok şık duruyor hepsi de bende severim çatı katlarını ...ama çatı katından çatı katına degişiyor fikrim..benim arkadasımın evide çatı kat ama insanı basmıyor bogmuyor...yatak odası özellikle tam çatının indigi kısımda olmamalı benim için..uyuyamam hralde ne bilim üstüme üstüme gelir

Çok basık çatı katları insanı boğuyo ama burada çok ferah modellerde varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…