Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Catherine Arley Mucizevi Pudra

uzunbacak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
36
1
Merhabaa kızlarrr :KK9: Şimdide bir diğer mucizevi olan bu üründen bahsedeceğimm.Bu ürün "pahalı olan en iyidir" önyargımı tamamen değiştirebilmiş olan harikaa bişeydiir.Fondoten kullanmam Pudra olsun hafif olsun ayrıca muthiş kapatıcılığı olsun diyenler için birebir :KK76: Fiyatı da 5-6 tl arası yalnız kozmetikçilerde standlarını görmezseniz şaşırmayın kızlar cünkü çekmece altından çıkarıyolar sorduğunuzda.Ben severek kullanıyorum umarım siz de memnun kalırsınızz :KK12:

Compact pudra degilmi ? Flormarin terrekota 20 numarali pudrasinida dene kapaticiligi cook fazla yuzede isilti veriyor insani un kurabiyesine cevirmesen isiltili purusuzluk veriyor yuze fiyatida 25 falandi galiba

Evet onu da duymuştum fakat hiç o seriyi denemedim ama merakk etttimm benimkisi bitsin onuda deneriiimm:KK76:

evet bi çok pahalı pudralara göre daha iyi sonuç veriyo gerçekten :) ve sivilcelenme falanda yapmıyo

normalde fazla makyaj yapmayı sevmiyorum evde bir tane rengi koyu pudram var onu kullanmadığım için bu olumlu yorumlar üzerine silky touch compact pudrayı almaya gittim ama onun 5 numarası yoktu yine aynı markanın dynamic pudrasını aldım aceleyle çok bi fiyat farkı yoktu kızlar aceba kötü olanı mı aldım :KK43:

X