CatBirdBaby Pikkolo Kanguru Arıyorum

Akdeniz_Annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
5
0
42
Arkadaşlar merhaba,

Bende 6 aylık hamileyim hepimize hayırlı acısız doğumlar diliyorum.
Bu aralar malum alışveriş için heğimiz koşturuyoruz. Kanguru konusunda çok araştırdım ve Amerika'da yaşayan arkadaşıma sordum sen ne kullanıyorsun ne önerirsin diye. Ergo Baby'yi sordum. Bana şöyle bir cevap verdi;

Ergo Baby dünyadaki en çok tercih edilen popüler bir marka ama ben CatBirdBaby Pikkolo kanguru kullanıyorum ve çok memnunum dedi. Ben o markayı hiç duymadığımı söyledim. Amerikan markası olduğunu ve şuan Amerikada çok popüler olmaya başladığını söyledi. Farkını sordum. Bu ürün sling, mea tei ve baby carrier modellerinin hepsinin yerine kullanılabilecek mükemmel bir tasarıma sahipmiş. Ergo Baby gibi kangurularda 4 aydan önce kullanım için yenidoğan aparatı kullanmak gerekiyormuş ama bu kanguruda buna gerek olmadan bebeğinizi taşıyabiliyormuşunuz. Bunu sağlayan özelliği için bel dolgusunun çıkarılabilir olmasıymış. Bu sayede ürün aynı bir mea tei - wrap sling özelliğine sahip oluyor ve bebeğinizi daha yukarıda ve vucudunuza daha sıkı bağlayabildiğiniz için ekstra bir dolguya gerek kalmıyormuş. İkinci güzel özelliği bebeğin yine omurga yapısına zarar vermeden 4 konumda taşıyabilmesiymiş. Yani bebeğinizi önda içe dönük, önde dışa dönük, yanda ve arkada taşıma şeklinde. Üçüncü özelliği ise bel ve omuz ayarlarını kanguruyu üzerinize taktıktan sonra yapabilme kolaylığıymış. Bunuda bel çift taraflı ayar kemerleri sayesinde yapabiliyormuşunuz.
Kumaş kalitesine de mükemmelmiş. Bana bu kadar anlattıktan sonra kararmı kesinlikle verdim CatBirdBaby almaya karar verdim ama Türkiye'de satılıyormu bilmiyorum. Sizin bu konuda bir bilginiz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…