Tekrar merhaba tecrübesine ihtiyaç duyduğum bayanlar. O kadar araştorıp ince eleyip sık dokumama rağmen bugün çeyiz alılverişinde bir hata yaptım. Size bunu danışmak istiyorum. Bernardoda çok beğendiğim bir yemek takımını uyguna gelince fissler düdüklü tencere ve çatal kaşık takımı ile birlikte set oluşturarak aldım. Yemek takımına odaklandığım için diğer şeyleri çok incelememişim sonradan farkettim. Çatal kaşıl bıçak takımımda da iyi olması için 50 yıl garantili en iyi serisini seçip fiyat farkı ödedim. Aynı takımdan bir arkadaşım da almıştı. Öğrendiğime göre bu takım 84 parça servis seti yok. Ve karton kutuda geliyor. Ben her zaman servis setli. Ve kullandıktan sonra kaşığımı çatalımı güzelce dizebileceğim deri kutu veya sandıklı olsun diye hayal etmiştim. Karton geleceğini duyunca şok oldum. Bu kaliteti değiştirmek de istemiyorum günlük kullanıma da uygun değil. Sizce ne yapmalıyım. Bu ayrıntılar çok mühim değil mi? Muhafaza ederken sıkıntı oluyor mu? Servis setini ayrıca başka bir marka modelden alsam çok göze batar mı? Birazcık içim rahatlasın istiyorum aslında bana yardımcı olur musunuz