• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatal bıçak takımlarının şekli?

aslan yelesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
45
12
13
arkadaşlar öncelikle merhaba. çatal kaşık takımı almayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde. Korkmazın bir modelini beğendim fakat kaşığın şekli hafif kare. çok az köşeli yani. kullanım açısından herhangi bir sıkıntı yaratır mı sizce? yorumlarınız nelerdir?karar veremiyorum çok anlamam bu işlerden de :( linkini attım kolaylık olsun diye :)) yardımcı olursanız sevinirim :)

http://www.korkmaz.com.tr/english/products/tableware/89-pcs-cutlery-set/a2315-ora-905

ben dün riva modelini aldım çok sade çok tontik bi model :) tavsiye ederimmm

Fiyat olarak korkmazin kendi bayisinden ya da çeyiz magazalarindan almaya kalkarsak 800 tl fakat internette 550 ye kadar buldum. Asıl önemli olana geleyim fotografta cok güzel gözüküyor mağazasında bir gördüm ki tam bir facia. Kocaman cok geniş, sapida gözüktüğü gibi kibar değil. Modellerin hepsini görüp elde rahatlığını anlamak için hepsini denemek lazım. Bende tavsiye :)

Bugün baktım bu modelede cok şık gerçekten, güle güle kullan arkadasim :)

teşekkür ederimm :) sevindim beğendiğine.karaca mağazasından 101 parçasını 425 liraya aldım gayet uygun geldi bana.:)

Back