Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çatal bıçak takımında ve tencere takımında önerileriniz?
Maddi açıdan sorunun yok ise, Hisar yada Jumbo al canım. Eğerki onlar pahalı der isen, Emsan, Korkmaz öneririm.
Burdaki arkadaşlar Karaca'dan hiç memnun değiller.Karaca pek tavsiye edilmiyor.
Bende aynı fikirdeyim kesinlikle hisar all tencerelerinide çatal bıçağınıda, kalite farkı çok bariz belli ediyo kendini, diğer seçeneklerde bende korkmaz ve emsanı öneririm.
Benim çatal bıçak takımım hisar, tencereler korkmaz, günlük çatal bıçağımda emsandan,
evde de 20 yıldırr emsanın çatal bıçağını ve tencerelerini kullanıyor annem çok memnunuz.:44:
Karacanın hiç bir ürününü kesinlikle tavsiye etmiyorum
bence fazla para vermeye gerek yok tencere takımlarını korkmazdan al çatal bıçak takımları içinse korkmazda bişeyler eksikmiş diye duydum tatlı kaşığı mı bıçağımı bilmiyorum öyle dediler :)
ben bernardodan aldım çeyiz seti gayet uyguna geldi yoksa bi çatal bıçak takımına 595 tl vermezdim :) henüz kullanmadım ama :)
bence fazla para vermeye gerek yok tencere takımlarını korkmazdan al çatal bıçak takımları içinse korkmazda bişeyler eksikmiş diye duydum tatlı kaşığı mı bıçağımı bilmiyorum öyle dediler :)
ben bernardodan aldım çeyiz seti gayet uyguna geldi yoksa bi çatal bıçak takımına 595 tl vermezdim :) henüz kullanmadım ama :)
Tencereler konusunda aynen katılıyorum size. Hisar'ın tencere setini alcaktım 450 liralık olanlardan. Başka bir gün, yine mağaza dolanırken Korkmaz'ın tencere setini gördüm ve görür görmez çok beğendim. 7 parçaydı ve 150 tl ye aldım. İyi ki de almışım, sapları koyu yeşil yani en sevdiğim :)
Çatal-bıçak a da o kadar para veremem ne kadar kazanırsam kazanayım. Cidden içim el vermiyor :) Onları da Korkmaz'dan alacağım kısmet olursa. Korkmaz'ın Şile'si gayet güzel duruyor, hem günlüğe hem misafirliğe.
ben de arkadaşlarıma katılıyorum.maddi açıdan sorunun yoksa jumbo ya da hisar en çok tercih edilenler.burdaki arkadaşlardan da biliyoruz.daha uygun bişeyler olsun diyorsan da korkmaz ya da emsan doğru tercih olur bence de.
Bende yetkin çelikten aldım kaşık çatallarımı.Çeyizlik olduğundan kullanmadım ancak aldığım yere güveniyorum.Ayrıca 25 yıl garanti veriyorlar.Sanırım ürünlerine bu kadar güvenmeseler böyle bir garanti vermezler.
annem çeyizime günlük çatal kaşık bıçak seti almış 550 tl ayyıldızın
bana biraz pahalı geldi sanki
misafirlik içinde jumbodan alıcakmış
ayyıldız iyimi sizce