Çatal bıçak takımı aldım,fikirleriniz nelerdir?

akska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
31
1
86
Ankara
merhaba arkadaşlar,
ben ankara ankamall dan kütahya poselen mağzasından nehir -imran marka 90 parça çatal bıçak takımı aldım. 277 tl ye. aslında ben internetten araştırdım fiyatlar pahalı gerçekten uygun fiyata ama iyi bişey arıyordum tesadüf bakarken bir anda eşime de :) fiyat uygun gelince alalım dedi.bende düşünüp duruyorum.nasıl yaptım iyimi oldu.zaten diğerleri pahalı bence o kadar pahalı şeylere gerek yok. baktım internetten güzeldi ama sizinde fikirleriniz almak isterim. hemen cevap yazın kızlarrrrr:)

eee kızlar aşkolsun ya kimse cevap yazmıyacakmı fikirleriniz bekliyorum

canım iyi etmişsin nehir marka bende aldım çeyizime kaliteli kullanımı falan iyi ne gerek var jumbodan falan milyonlar verip çatal kaçık bıçak seti almaya Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

bencede iyi bir seçim yapmışsın canım bende kullanıyorum nehir çok memnunum, makinede falan rahatlıkla yıkıyorum. ayda yılda bir kullanıyosun zaten çok para vermemekle iyi yapmışsın güle güle kullan..

benim çatal kaşık takımım da nehir imran; ben çok memnunum; deseni, kalitesi gayet güzel.
jumbo nun çok güzel modelleri var ama fiyatları bana çok gelmişti.

teşekkürler fikirleriniz için arkadaşlar içim rahatladı:) öpütm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…