• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cat kapi gelen davetsiz misafirler

mono roza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
109
39
28
35
Ben komsulugu seven birisiyim lakin hayatimda boyle asiri samimilestigim yedigimin ictigimin ayri gitmedigi komsuluklarda yapmadim istemem de. Her zaman bir mesafe olmasi gerektigine inaniyorum
Samimi oldugum ama cokta degil bir arkadasimla ayni binadayiz cani sikildikca hop habersiz geliyor davet etmesen olmuyor etsen bazen yine olmuyor
Gecen oglumu uyuttum dusa girdim tak tak kapi banyodan oyle bir cikisim vardi ki uyanmasin diye ama malesef uyandi komsum girdi iceri ben ustumu degistirip geldim ya bu ne dengesizliktir anam babam yapsa gectim esim yapsa kizarim boyle samimiyet mi olur bir mesaj cek ara dimi gelmeden. Hele bazende hic samimiyetin yoktur onlar gelir cat kapi bhna hic deginmiyorum bilee

E söyleyin, her zaman uygun olmayabilirim gelmeden bir ara, yaz diye. Ya da kapıyı açtınız, duştayım ben uğrarım sana, ararım seni diye..

Açıkça niye söylemiyosun
Çocuk uyuyor bak şimdi uyandı diye
Bi dahakine yapmasın

Ben komsulugu seven birisiyim lakin hayatimda boyle asiri samimilestigim yedigimin ictigimin ayri gitmedigi komsuluklarda yapmadim istemem de. Her zaman bir mesafe olmasi gerektigine inaniyorum
Samimi oldugum ama cokta degil bir arkadasimla ayni binadayiz cani sikildikca hop habersiz geliyor davet etmesen olmuyor etsen bazen yine olmuyor
Gecen oglumu uyuttum dusa girdim tak tak kapi banyodan oyle bir cikisim vardi ki uyanmasin diye ama malesef uyandi komsum girdi iceri ben ustumu degistirip geldim ya bu ne dengesizliktir anam babam yapsa gectim esim yapsa kizarim boyle samimiyet mi olur bir mesaj cek ara dimi gelmeden. Hele bazende hic samimiyetin yoktur onlar gelir cat kapi bhna hic deginmiyorum bilee
Kendinde bu rahatlığı görebilir. Yapısı böyledir belki. Sen de ses etmeyince devam eder.
Güzel bir dille uyarmaktan kimseye zarar gelmez.

açıkça söyleyeceksin

ben duşta idim çocuk uyuyordu; bak o uyandı; yıkanmam yarım kaldı

ara haberleşip öyle gelelim hem daha uzun uzun rahat rahat otururuz ikimiz de uygun olunca dersin olur biter

Açık açık söyleyin annem yıllar önce açık açık söyledi çevresinde ki kisilere akraba.komşu vs eğer oturmaya gelmek istiyorsanız bu kahvede olsa haber verin diye .

Bahsettigim arkadas artik yapmiyor benim cok zor durumda kaldigimi gordu ama samimi olmadiklarimi nasil uyaricam bilmiyorum

Back