• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar çat çat çatladımm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Geçmiyo ama belirsizleşiyo zamanla.
Biri mıncıklamadıkca anlaşılmaz :P

Çok zor yani ben geçeceğini sanmıyorum. İlk çatlamaya başladığında kırmızı oluyorlar sonradan beyaza dönüyor kırmızıyken bazı ürünlerle geçirenler olmuş ama beyaz haliyle geçmiyor. Benimde hızlı kilo alıp vermekten oldu kollarımda bacaklarımda var birkaç ay düzenli bio oil kullandım faydası olmadı. Şimdi de hamileyim zaten çatlakların vardı daha da artar mı nasıl olur bilemiyorum :bicak:

Çok zor yani ben geçeceğini sanmıyorum. İlk çatlamaya başladığında kırmızı oluyorlar sonradan beyaza dönüyor kırmızıyken bazı ürünlerle geçirenler olmuş ama beyaz haliyle geçmiyor. Benimde hızlı kilo alıp vermekten oldu kollarımda bacaklarımda var birkaç ay düzenli bio oil kullandım faydası olmadı. Şimdi de hamileyim zaten çatlakların vardı daha da artar mı nasıl olur bilemiyorum :bicak:
tşkler :)

amannn boşver kafana takma geçmez zaten ama bundan sonra çatlamamaya bak bari:KK54:

Konunuzla alakasiz olacak ama bugün ayni başliktaki gibi sözleri olan bir roman havasinda oynadim :KK30:
Neyse simdi sırrı veriyorum banyoda biberiye yagiyla catlak olan bolgeye kese yapin.

çatlak sorununa bi çözüm varmı acaba ?
ergenlıkten kalma çatlaklarım var yaşım 21.
ne yapmam lazım asla gecmezmi

Mümkünatı yok üzgünüm, o çatlak geçirici kremler ameliyatlar fasa fiso. Benim de boyum birden atınca oluşan çatlaklarım var. Kafaya takmamayı, vücudunuzla barışık olmayı öğrenmeniz lazım. Beden olumlayan Youtuberlar var ben seyretmedim ama siz seyrederseniz belki bakış açınız değişir.

Yaşım 22. Çok fazla kilo alıp vermedim ama kalcama doğru aşırı catlaklarim var. Hiçbir şey denemedim şaka gibi ama hoşuma gitmeye başladılar :D

Aman herkesin kusuru var her alan estetik mi sanki :KK53:
Ne güzel işte dalga dalga :KK53:
Bende de var yığınla

Back