Casus Programı Tecrübesi Olanlar!!!

gzddmrlli

You can if you think you can
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
3.047
3.041
Daha önce açılan bir kaç konuda Casus Programı ile ilgili şeyler okumustum. Durduk yere 3 gündür çok fena aklıma takıldı, geldi bir düşünce gitmiyor.Bende dedim bir sorayım kk kadınlarına nedir bu program nasıl indirilir nasıl kullanılır ismi nedir bir bilgi akışı içine girelim Şimdi dicemki durduk yere 3 gündür aklımdan bu konunun gitmeyisinin vardır bir hikmeti, belki de Allah'in işi, ama hiç hiç suphelendigim bir durum yok iliskimde. Telefonun bilgisayarın sürekli ortada olduğu hatta bazen nereye birakmistim diye unutuldugu soft, dertsiz bir ilişkim var.Yani en azından bu yönde dertsiz Yine de varsa bir bilginiz alırım, bugün olmazsa yarın lazım olur.Bu kadar aklıma takıldı madem, bir kenarda dursun bakalım

Casus programı neymiş ki?
Benim bildiğim Teamwiewer var onunla karşı tarafa kod ve şifre gönderiyorsun uzaktan bağlantı kuruyor. Ayrıca uzaktan müdahele farkedilmeyecek gibi de değil.

Biri sizin telefonunuza veyahut bilgisayarınıza böyle bir program yüklese ne düşünürdünüz? Mesele program kurmakta değil, olası kötü düşüncelerin başa gelmesi durumunda takınılacak tavır. Ben bu forumda sonunu getireni görmedim daha, hep kurma aşamasında takılıp kalıyor.

Bu tarz programları kullanmak suçtur. Dolayısıyla size bu tarz bilgileri verenler de suç ortağı olurlar.

Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz? Bu kadar güven veren bir insanı suçlu gibi itham edip casus program yüklemek sağlıklı zihin işi değildir.

Kendinize başka meşgaleler bulun.

casus programin yaptığı şey keyloggerdir. keylogger klavyeden girilen tüm karakterleri not eder. ve ilgilisine gonderir. buraya kadar iyi. size gönderirken başkasına da gondermeyecegini bilemezsiniz. hiç bir sebep yokken bunu kurup sevgilinizin hesaplarini boşaltmalarina sebep olmayın.

Bilişim suçu. hacker sitelerinde vardır ancak oralardada bolca virüs var. boşu boşuna basiniza iş açmayın.

Şüphe ettiğin bir durum yoksa böyle atraksiyonlara ne gerek var?
Evli olursun, aldatıyor dersin anlarım ama şu durumda lüzumsuz.

Hepiniz haklisiniiiiz ama dedigim gibi durduk yere aklıma geldi bir derdim var kısmında sürekli bununla ilgili yazılar okudum. Herkes hacker galiba ben neden bilmiyoruuuum diye ortalığa düşmüş bulundum. Yalnız "dertsiz başına dert" yazanlara katılıyorum yine de Teşekkürler hanimlaaar :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…