• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Casual Sonic Bebek arabası yorumları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hilivingston

burdan mars'a kadar... :)
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
183
653
103
Herkese merhaba :)
Kısmetse ekim ayında bir bebeğimiz olacak. Yaklaşık 1 aydır en uygun bebek arabasını seçmeye çalışıyoruz. Bebek arabasında olmasını istediğimiz birkaç özellik var;
1-Bebek arabasının hafif olması
2-Çift yönlü kullanılabilmesi
3-Bebek kucağımdayken tek elle bebek arabasını kapatabilmek
4-Arabakatlandığında sürüklenebilmesi (8-10 kilo olan bebek arabalarını elde taşımak eziyet olur diye düşünüyorum bu sebeple katlandığında sürüklenebilmesi önemli bir etken)
Uzun araştırmalar sonucu Casual Sonic ve Kraft Pop-up bebek arabalarını buldum. Kraft için çok sarsıyor diye yorumlar okudum. İkisinin de linkini bırakıyorum. Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum :)

kimse buna cevap vermemiş :KK48: ben kendi gözlemlerimi ve düşüncelerimi yazayım belki bir gün bu arabaya bakmak isteyen olur;
1-casual sonic bebek arabasını gidip e-bebek'te gördük. araba kullanışlı evet çift yönlü kolay kapanıyor (!) vs. ama aç kapa yeri o kadar çabuk bozulmuş ki almaktan vazgeçtik. e-bebek çalışanı da tavsiye etmedi zaten.
2-kraft pop-up'da çok uygun bir araba yalnız onu tekerlekleri çok küçük bebeği çok sarsar bebek ağırlaştıkça sürmesi zor olur diye almadık.

kimse buna cevap vermemiş :KK48: ben kendi gözlemlerimi ve düşüncelerimi yazayım belki bir gün bu arabaya bakmak isteyen olur;
1-casual sonic bebek arabasını gidip e-bebek'te gördük. araba kullanışlı evet çift yönlü kolay kapanıyor (!) vs. ama aç kapa yeri o kadar çabuk bozulmuş ki almaktan vazgeçtik. e-bebek çalışanı da tavsiye etmedi zaten.
2-kraft pop-up'da çok uygun bir araba yalnız onu tekerlekleri çok küçük bebeği çok sarsar bebek ağırlaştıkça sürmesi zor olur diye almadık.
Selam bende bebek arabasi arayışı içindeyim siz alabildinizmi?

Back