- 15 Aralık 2014
- 183
- 653
- Konu Sahibi hilivingston
Herkese merhaba :)
Kısmetse ekim ayında bir bebeğimiz olacak. Yaklaşık 1 aydır en uygun bebek arabasını seçmeye çalışıyoruz. Bebek arabasında olmasını istediğimiz birkaç özellik var;
1-Bebek arabasının hafif olması
2-Çift yönlü kullanılabilmesi
3-Bebek kucağımdayken tek elle bebek arabasını kapatabilmek
4-Arabakatlandığında sürüklenebilmesi (8-10 kilo olan bebek arabalarını elde taşımak eziyet olur diye düşünüyorum bu sebeple katlandığında sürüklenebilmesi önemli bir etken)
Uzun araştırmalar sonucu Casual Sonic ve Kraft Pop-up bebek arabalarını buldum. Kraft için çok sarsıyor diye yorumlar okudum. İkisinin de linkini bırakıyorum. Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum :)
Kısmetse ekim ayında bir bebeğimiz olacak. Yaklaşık 1 aydır en uygun bebek arabasını seçmeye çalışıyoruz. Bebek arabasında olmasını istediğimiz birkaç özellik var;
1-Bebek arabasının hafif olması
2-Çift yönlü kullanılabilmesi
3-Bebek kucağımdayken tek elle bebek arabasını kapatabilmek
4-Arabakatlandığında sürüklenebilmesi (8-10 kilo olan bebek arabalarını elde taşımak eziyet olur diye düşünüyorum bu sebeple katlandığında sürüklenebilmesi önemli bir etken)
Uzun araştırmalar sonucu Casual Sonic ve Kraft Pop-up bebek arabalarını buldum. Kraft için çok sarsıyor diye yorumlar okudum. İkisinin de linkini bırakıyorum. Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum :)
Seyahat & Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatları ve Modelleri - n11
Travel sistem bebek arabası binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı travel sistem bebek arabası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Kraft Pop-up Çift Yönlü Bebek Arabası Gri - n11.com
Kraft Pop-up Çift Yönlü Bebek Arabası Gri 1.199,00 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Kraft Çift Yönlü Bebek Arabası fiyatı Bebek Arabaları kategorisinde.
urun.n11.com